Γ.Ψυχογιός: Παρεμβαίνουμε σε Ελλάδα & Ευρώπη για ένα διαφορετικό Σύμφωνο για Μετανάστευση (video)

0
15
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο βουλευτής Κορινθίας και τομεάρχης Μετανάστευσης και Ασύλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Ψυχογιός, συμμετείχε εκπροσωπώντας την αξιωματική αντιπολίτευση, στην συζήτηση ενημέρωσης που διοργάνωσε στις 14/4/2021 ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, προσκαλώντας τα κόμματα του Κοινοβουλίου, σχετικά με το νέο Σύμφωνο για την Μετανάστευση της ΕΕ.

Ο κος Ψυχογιός έκανε σαφές ότι είναι σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία της Κυβέρνησης για το προσφυγικό ζήτημα και θύμισε ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία που είχε αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον Φεβρουάριο του 2020 αμέσως μετά την επανασύσταση του αρμόδιου Υπουργείου.

Τόνισε ότι το σχέδιο του νέου Συμφώνου δεν αποτελεί «τολμηρή» μεταρρύθμιση, αλλά μάλλον σοβαρό πισωγύρισμα και ότι είναι μία ακόμα προσπάθεια να κρυφτεί το ζήτημα του προσφυγικού μεταναστευτικού από τις χώρες της Κεντρικής και της Βόρειας Ευρώπης. Πρόκειται για ένα κείμενο που δεν εγκαθιδρύει μια ισορροπία ανάμεσα στις χώρες πρώτης υποδοχής και την υπόλοιπη Ευρώπη, δεν εμπεδώνει την ουσιαστική και έμπρακτη αλληλεγγύη των εταίρων που είναι στις βασικές αρχές και τα κείμενα της ΕΕ.

Τόνισε πως ανεξάρτητα με τα προβλήματα που έχει το Σύμφωνο, δεν λέγεται κουβέντα για το τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια για όσο κρατήσει η διαπραγμάτευσή του. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει η χώρα να έχει διπλή στόχευση από τη μία να πιέζει για ένα πιο δίκαιο Σύμφωνο τόσο για τα κράτη πρώτης υποδοχής όσο και για τους ίδιους τους πρόσφυγες και από την άλλη να απαιτήσει ένα πρόγραμμα μετεγκατάστασης χρησιμοποιώντας όλα τα όπλα και τα εργαλεία που διαθέτει.

Σε ό,τι αφορά στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το νέο Σύμφωνο επεσήμανε ορισμένους βασικούς άξονες που προκύπτουν από τις θέσεις αλλά και την εμπειρία του κόμματος πάνω στο θέμα. Την δημιουργία προγραμμάτων ενίσχυσης των οικονομιών και κοινωνιών των χωρών προέλευσης. Την υιοθέτηση ενός Κοινού Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασύλου το οποίο να εμπεριέχει την υποχρεωτική κατανομή των αιτούντων διεθνούς προστασίας στα κράτη-μέλη στο πλαίσιο μια Κοινής Πολιτικής για την Υποδοχή, το Άσυλο και τις Επιστροφές και την πρόβλεψη σοβαρών κυρώσεων δημοσιονομικού χαρακτήρα σε όσους δεν συμμετέχουν. Την φύλαξη των συνόρων με απόλυτο σεβασμό στη Διεθνές Δίκαιο, το Δίκαιο της Θάλασσας και τα ανθρώπινα δικαιώματα και να είναι σαφές ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι εξωτερικά σύνορα της ΕΕ και όχι εσωτερικά που απλά δημιουργούν συνθήκες συσσώρευσης. Τέλος την εγκαθίδρυση νόμιμων τακτικών και ασφαλών οδών μετανάστευσης όπως επιτάσσει το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Ασφαλή, Ομαλή και Νόμιμη Μετανάστευση, το οποίο θα καταπολεμήσει αποτελεσματικά τα δίκτυα των διακινητών αλλά και θα μειώσει σημαντικά τις απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Ο κος Ψυχογιός ανέφερε κατηγορηματικά ότι δεν πρέπει γίνουν δεκτές οι παρακάμψεις στη διαδικασία στα σύνορα που εμπεριέχει ο προτεινόμενος Κανονισμός και αμφισβητούν εγγυήσεις της Σύμβασης της Γενεύης, αλλά και που μέσω του screening και του γεωγραφικού περιορισμού μετατρέπουν τις χώρες υποδοχής σε «ασπίδα» της Ευρώπης και τεράστιες αποθήκες ψυχών. Συμπλήρωσε ότι η Κυβέρνηση κατασκευάζοντας μεγάλες κλειστές δομές στα σημεία που γίνεται η άτυπη διέλευση στέλνει το μήνυμα ότι αποδέχεται το ρόλο που θέλει να δώσει στη χώρα η ΕΕ με το νέο Σύμφωνο, αποδυναμώνει τη διαπραγματευτική της θέση, εξαθλιώνει πρόσφυγες και εμπαίζει τις τοπικές κοινωνίες.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του, ο τομεάρχης δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με παρεμβάσεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο στηρίζει συλλογικές λύσεις στο προσφυγικό που θα σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις χώρες πρώτης υποδοχής και την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού, αλλά είναι σταθερά απέναντι στις υπερμεγέθεις κλειστές δομές στα νησιά και τον Έβρο, την διοικητική κράτηση των 36 μηνών που οδηγεί σε τραγωδίες, τις δομές με άθλιες συνθήκες τύπου Μαλακάσα 2 ή Κλειδί Σερρών στην ενδοχώρα και την υπονόμευση της στρατηγικής για την ένταξη που δημιουργεί αόρατους ανθρώπους «β’ κατηγορίας».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn