Τα νέα της αποικίας…

0
46
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Γράφει ο Ντίνος Παπαντωνίου

Τον τίμησαν με την παρουσία τους, οι Κορίνθιοι τον Νίκο Ανδρουλάκη την Κυριακή το βράδυ. Ο υποψήφιος πρόεδρος στην ομιλία του, ξεδίπλωσε το οραματικό του σχέδιο για την Ελλάδα του 21 αιώνα και για το κόμμα του.  Ένα κόμμα χωρίς στεγανά, δημοκρατικό και αξιοκρατικό.

Αν τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, είχαν ως οδηγό τους, το όραμα του ιδρυτή Ανδρέα Παπανδρέου για εθνική λαϊκή ενότητα και όχι την επιβίωση τους σε μόνιμες καρέκλες  εξουσίας μέσα από ίντριγκες,  στέλνοντας στο απόσπασμα την εσωκομματική Δημοκρατία και τον δημιουργικό ιδεολογικό λόγο στο περιθώριο, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Η Κορινθία αγαπητέ υποψήφιε δεν έχει μόνο κρασί. Θα ήθελα να ακούσω και για τα άλλα μοναδικά προϊόντα της Κορινθιακής γης, όπως το λάδι, την Κορινθιακή σταφίδα, τις ελιές.

Όταν επισκέπτεσαι την πρωτεύουσα ενός νομού ,υποψήφιε πρόεδρε, (ισχύει για όλους τους υποψήφιους),τα πρώτα  πέντε λεπτά τα αφιερώνεις στην κοινωνία, τον πολιτισμό, την οικονομία και την παιδεία του νομού που σε φιλοξενεί.

Με  εξέπληξε η αναφορά του Νίκου ότι ο Ερντογάν  υπήρξε κάποτε ισλαμιστής δημοκράτης.

Ο  Ρετσέπ Ταγίπ  ήταν και παραμένει  ο πιο πιστός διάδοχος του Χίτλερ για τους λαούς  της ανατολικής μεσογείου. Αυτή είναι η αλήθεια.

Κυριακή  12 το μεσημέρι έδωσαν ραντεβού σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών, οι υποστηρικτές και φίλοι της υποψηφιότητας Γ. Παπανδρέου.

Στην Τρίπολη ένας από τους υποστηρικτές  μίλησε για την «ιστορικότητα της στιγμής», για την αναγνώριση των μεγάλων μεταρρυθμίσεων από όλους τους  ευρωπαϊκούς οργανισμούς για την σωτηρία της χώρας την διετία 2009-2011, από τον Γ. Παπανδρέου.

Την σωτηρία την ένιωσαν στο πετσί τους οι Έλληνες, λέμε εμείς. Οι μεταρρυθμίσεις ήσαν αναγκαίες, αλλά στα συμβούλια κορυφής η Δωροθέα και οι λοιποί τυχοδιώκτες (πολιτικά), Ευρωπαίοι ηγέτες, είχαν αποφασίσει να μετατρέψουν την πατρίδα μας, σε αποικία χρέους και να λεηλατήσουν, όλους τους  παραγωγικούς στρατηγικής και γεωπολιτικής σημασίας πόρους.

Η λεηλασία συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια. Η δική μας άποψη; Ήταν όλοι τους μνημονιακοί και ανεπαρκείς πολιτικά.

Ανεπαρκείς γιατί δεν είχαν μια δεύτερη ανάγνωση της ιστορίας, της διαδρομής του Ελληνισμού.

Μην ξεχάσω να σας υπενθυμίσω, το πρωί με τον καφέ, ένα ζάπινγκ στα κανάλια του πριγκιπάτου των Αθηνών, σας φτιάχνει την διάθεση να ξεκινήσετε την μέρα σας.

Στην πατρίδα μας μια είναι η πανδημία, η πιο ισχυρή, η πιο καταστροφική η πιο μεταδοτική.

Η πανδημία των καναλαρχών και των  ψευτοδημοσιογράφων, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που αντιστέκονται.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn