Άγιοι Θεόδωροι: Πρόσφυγες με μικρά παιδιά αφέθηκαν στην τύχη τους και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές! (video)

0
215
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μια σύγχρονη ανθρώπινη τραγωδία εκτυλίσσεται τον τελευταίο μήνα στους Αγίους Θεοδώρους, με πρωταγωνιστές 26 ξεχασμένους πρόσφυγες-μετανάστες, μεταξύ των οποίων 16 μικρά παιδιά, που έχουν κατασκηνώσει στο πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου των Αγίων Θεοδώρων.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν έληξε η σύμβαση με το ξενοδοχείο ΗΛΙΟΧΑΡΗ όπου φιλοξενούνταν μέσω του προγράμματος HELIOS. Στις 12 Φεβρουαρίου αποχώρησαν οι 49 από τους συνολικά 75 από τι πρόσφυγες-μετανάστες αλλά παρέμειναν 26, των οποίων τα έγγραφα παρουσιάζουν ελλείψεις ως προς την νομιμότητά τους.

Να σημειώσουμε ότι απόφαση της κυβέρνησης είναι ότι από τις 100.000 προσφύγων-μεταναστών που φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή, μέχρι το Πάσχα του 2021 πρέπει να έχουν αποχωρήσει όλοι. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, « το ελληνικό δημόσιο δεν μπορεί ισόβια να προσφέρει κατοικία ούτε επιδόματα στους πρόσφυγες και στους μετανάστες». «Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερη προτεραιότητα στους πρόσφυγες απ’ ό, τι δίνουμε στους Έλληνες πολίτες»

Στο σημερινό ρεπορτάζ των PRESS CREW, μιλούν για το θέμα ο Αντιδήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγ.Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, καθώς και οι Δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Πέτρου και Σωτήρης Νικολάου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn