«Έφυγε» η Αριάδνη Γερασιμίδου μία από τις ελάχιστες δημοσιογράφους στο χώρο του αυτοκινήτου

0
120
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Αριάδνη Γερασιμίδου, μία από τις ελάχιστες δημοσιογράφους στο «χώρο», πάλεψε τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο. Παρά το άκρως στενάχωρο της είδησης, θεωρώ ότι τον νίκησε. Τον νίκησε γιατί η Άρια «έφυγε» γελαστή, αισιόδοξη, ζωντανή, σέξι.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου ξεχώριζε. Και όχι μόνο για το ότι ήταν μία από τις ελάχιστες γυναίκες εντός της αυτοκινητικής Ιερουσαλήμ. Δεν τη συμπαθούσαν κάποιοι. Έσπαγε το φαλλοκρατικό μονοπώλιο.

 Είχε πιασάρικες ιδέες εν μέσω μιας συχνά τελματωμένης δημοσιογραφικής πεπατημένης.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου γεννήθηκε το 1982, στην Αθήνα. Άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος, με αντικείμενο την επιμέλεια και διόρθωση κειμένων καθώς και την αρχισυνταξία και τη διαχείριση social media κειμένων με δημοσιογραφικό περιεχόμενο στα Μέσα “Sport Auto”, “Auto Motor und Sport”, “Fe-mail.gr”, “Alter Vita”, “Automedia.com.cy”, “Bee Magazine” και “Chip”.

Από το 2011 έως το 2014 ήταν ραδιοφωνική παραγωγός στο διαδικτυακό ραδιόφωνο “MoreRadio.gr” και παράλληλα ραδιοφωνική παραγωγός και συμπαρουσιάστρια στο ραδιόφωνο του “Alpha 98,9” στην καθημερινή δίωρη εκπομπή “Men and Speed”. Ήταν επίσης συμπαρουσιάστρια στην live εκπομπή «Formula 1» της τηλεόρασης του Alpha και παρουσίαζε μοντέλα και ειδήσεις από το χώρο του αυτοκινήτου κάνοντας και την επιμέλεια και το σενάριο των θεμάτων.

Από το 2011 έως το 2016 εργάστηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και στο «newsAuto.gr” με αντικείμενο τη σύνταξη κειμένων για το αυτοκινήτο, αποστολές στο εξωτερικό, επιμέλεια σεναρίων – σκηνοθεσίας και παραγωγή concept video εκπομπών αυτοκινήτου. Εργάστηκε επίσης, στην εφημερίδα “Free Sunday” και στην ιστοσελίδα www.free-sunday.gr ως υπεύθυνη της κατηγορίας του αυτοκινήτου. Το διάστημα 2016 – 2017 εργάστηκε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” & ProtoThema.gr ως εξωτερικός συνεργάτης σε αρχισυνταξία, σενάριο & παραγωγές video για διαφημιστικές καμπάνιες γενικού περιεχομένου & αυτοκινήτου.

Από το 2017 εργαζόταν στην ιστοσελίδα sdna.gr ως δημοσιογράφος -αρχισυντάκτρια σε θέματα αυτοκινήτου, αποστολές εξωτερικού και παραγωγή concept video εκπομπών αυτοκινήτου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn