Συνελήφθη στο Βραχάτι 57χρονος που εξαπατούσε εστιάτορες με το πρόσχημα ότι θα φέρει… Σαουδάραβες να δειπνήσουν

0
146
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο 57χρονος απατεώνας εξαπατούσε ιδιοκτήτες εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα με τον ίδιο τρόπο και είχε καταφέρει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πλησίαζε επιχειρηματίες εμφανιζόμενος άλλοτε ως γιατρός που θα φέρει επιστήμονες από όλη την Ευρώπη να φάνε σε ψαροταβέρνα και άλλοτε ως καπετάνιος που μετέφερε Σαουδάραβες που επιθυμούσαν να γευτούν ακριβά θαλασσινά εδέσματα. Στη συνέχεια προφασιζόμενος ότι οι συγκεκριμένοι πελάτες έχουν ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένο κρασί, αποσπούσε χρηματικά ποσά από τους καταστηματάρχες προκειμένου να το προμηθεύσει ο ίδιος.

Η σύλληψή του έγινε στο κατάστημα ΕΛΤΑ Βραχατίου την ώρα που προσπαθούσε να εισπράξει χρηματικό ποσό που του είχε καταβάλει ιδιοκτήτης ταβέρνας από τα Χανιά!

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος είχε διαπράξει περισσότερες από 50 απάτες με την ίδια μέθοδο! Μόνο για το αδίκημα της απάτης, εκκρεμούσαν σε βάρος του συνολικά έξι καταδικαστικές αποφάσεις, δυο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρεθύμνου και από μια των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Βόλου και Ιωαννίνων, καθώς και άλλες δυο, μια του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ευρυτανίας για κλοπή και απάτη και μια του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για απάτη και απατηλή πρόκλησης βλάβης.

Ωστόσο, εξακριβώθηκε ότι εκκρεμούσαν και αποφάσεις για άλλα αδικήματα και συγκεκριμένα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου για απόδραση κρατουμένου, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για εμπρησμό, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας για κλοπή και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης για υπεξαίρεση, καθώς και μια διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου για δόλια αποδοχή παροχών! Ο 57χρονος φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου. Η προανάκριση συνεχίζεται καθώς εκτιμάται ότι θύματά του έχουν πέσει και άλλοι επιχειρηματίες εστίασης.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn