Νίκος Σταυρέλης: Συνέχεια στην ιδιωτικοποίηση των σκουπιδιών στο Δ. Κορινθίων

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Νέα απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή για ολοκλήρωση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης των σκουπιδιών στο Δήμο Κορινθίων.

Τονίσαμε ότι είμαστε αντίθετοι στην ανάθεση σε ιδιώτη της υπηρεσίας αποκομιδής των οικιακών απορριμμάτων.

Πέραν τούτων αναφέραμε ότι διαπιστώνονται πολλά περίεργα στην εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, όπως:

1. Στην αρχική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (24/8/21) το ποσόν ήταν 122.666€. Στην έγκριση πίστωσης μετέπειτα το ποσόν μειώθηκε σε 110.000€ και ακολούθησε η χθεσινή απόφαση που μιλά για 106.057€ για δύο μήνες αποκομιδή απορριμμάτων στη Σολυγεία, το Σαρωνικό και τη Τενέα (ανετοιμότητα και αλαλούμ). Το ποσό είναι υπέρογκο.

2. Η αποκομιδή θα γίνεται σε πολύ αραιά διαστήματα (μόνο δύο φορές την εβδομάδα στα χωριά Αγγελόκαστρο, Άγιος Ιωάννης, Ρητό, Κατακάλι, Μαψός, Σπαθοβούνι, Αγιονόρι και Στεφάνι, ενώ τρεις φορές εβδομαδιαίως θα γίνεται στα χωριά Κόρφος , Γαλατάκι, Αθίκια, Αλαμάνο, Κλένια, Κουταλάς, και τέσσερις στα Λουτρά-Αλμυρή, Χιλιομόδι και Άγιο Βασίλειο).

3. Σκόπιμα η Δημοτική Αρχή δεν προχώρησε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πρόσληψης έκτακτου προσωπικού 8 μηνών 34 άτομα (οδηγοί και εργάτες) με διαδικασίες ΑΣΕΠ, ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έχει λήξει από το τέλος Ιουλίου, προφανώς για να μπορεί να ισχυρίζεται ότι υπάρχει μικρή ανεπάρκεια στο προσωπικό.

4. Η συλλογή θα αφορά μόνον τα οικιακά απορρίμματα των πράσινων κάδων στις περιοχές αυτές και όχι τα ογκώδη και τα ανακυκλώσιμα.

5. Θα πληρώνουμε τον ιδιώτη για τα σκουπίδια ενώ την ίδια περίοδο θα παραμένουν χωρίς αντικείμενο τρία απορριμματοφόρα του Δήμου με το ανάλογο προσωπικό. Τι λογική είναι αυτή αδυνατούμε να την κατανοήσουμε, πέραν του διπλού ουσιαστικά κόστους.

                             Νίκος Σταυρέλης – ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn