PepsiCo-Aqua: Συμφωνία για την επαναλειτουργία του εργοστασίου στο Λουτράκι

0
161
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συνεχίζονται τα deals στον κλάδο τροφίμων και ποτού. Αυτή τη φορά η Pepsico με την N.U Aqua κατέληξαν σε συμφωνία για την άμεση επαναλειτουργία της μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης στο Λουτράκι. Στόχος της συνεργασίας ύψους 55 εκατ. ευρώ  είναι ο εκσυγχρονισμός της εμβληματικής μονάδας, η παραγωγή νέου μεταλλικού νερού και η ανάπτυξη στο λιανεμπόριο και στον κλάδο Horeca, μέσω του δικτύου της Pepsico.

Η ανακοίνωση της σημαντικής αυτής συμφωνίας έγινε παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο, καθώς με το νέο αυτό project θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή της Κορίνθου και θα επαναλειτουργήσει ένα εμβληματικό εργοστάσιο, το οποίο τα τελευταία χρόνια ήταν παροπλισμένο.

Η επένδυση σε πρώτη φάση θα είναι της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ και στην πλήρη ανάπτυξή της θα υπερβεί τα 55 εκατ. ευρώ. Η N.U. Aqua αναμένεται να προχωρήσει στην παραγωγή ενός νέου φυσικού μεταλλικού νερού, στις εγκαταστάσεις που κάποτε παράγονταν το ΗΒΗ Λουτράκι.

Μέσω αυτής της συνεργασίας η Pepsico Hellas επανατοποθετείται στην αγορά του νερού, με παράγοντες της αγοράς που έχουν γνώση της εφοδιαστικής αλυσίδας,  να χαρακτηρίζουν αυτή τη συνεργασία στρατηγική. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές «η αγορά του νερού είναι ανερχόμενη. Και αυτό φαίνεται από τις πωλήσεις που καταγράφουν άλλες πολυεθνικές εταιρείες στο νερό. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικά trend οι πωλήσεις νερού στο e-commerce , ενώ η τάση για υγιεινή διατροφή συνδυάζεται με το νερό», ενώ προσθέτουν πως «τα βιταμινούχα και μεταλλικά νερά καταγράφουν αύξηση πωλήσεων στη λιανική, στη μικρολιανική και στο Horeca».

Μάλιστα, η Pepsico Hellas διαθέτει από τα πιο ισχυρά δίκτυα πωλήσεων τόσο σε εστιατόρια, σε ξενοδοχεία, σε μεγάλους λιανέμπορους και στη μικρή λιανική. Επομένως εκ πρώτης όψεως η συμφωνία αυτή έχει όλες τις προϋποθέσεις να «τρέξει» στην αγορά, αφού συνδυάζει το μεγάλο δίκτυο της Pepsico Hellas με την τεχνογνωσία της N.U.Aqua. Μάλιστα τίθενται οι βάσεις για περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών με ενδεχόμενο εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου τους.

Η επαναλειτουργία του εργοστασίου στο Λουτράκι εντάσσονταν στους ευρύτερους στόχους της Pepsico Hellas, η οποία παρά την πανδημική κρίση, συνεχίζει το αναπτυξιακό της πλάνο.

ΠΗΓΗ: liberal.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn