ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ. – Ενέργειες μείωσης κατανάλωσης νερού στην Λίμνη Βουλιαγμένης (Ηραίον) & Φλάμπουρο

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας, των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή την περίοδο αλλά και της υπερβολικής κατανάλωσης νερού, παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση των καταναλωτών στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Βουλιαγμένης (Ηραίον) και στο Φλάμπουρο.

Για τον λόγο αυτό η ΔΕΥΑ σε συνεργασία με τον Δήμο μας, προβαίνει από σήμερα 16/8/2021 στη ΔΙΑΚΟΠΗ των ντους στην παραλία της Λίμνης βουλιαγμένης και στο Φλάμπουρο για την υπόλοιπη θερινή σεζόν προκειμένου να βοηθήσουμε στην δυνατότητα υδροδότησης των καταναλωτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα παροχής νερού.

Ζητούμε την κατανόησή σας για την ανωτέρω ενέργεια, η οποία κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να δώσουμε το δικαίωμα σε όλους στο νερό για την κάλυψη των βασικών ανθρώπινων αναγκών.

Παραμένει σε ισχύ η έκκληση προς τους καταναλωτές, ώστε να περιοριστεί άμεσα η σπατάλη και η αλόγιστη χρήση του νερού για:

  • Άρδευση πρασίνου, γκαζόν, δέντρων, οπωροκηπευτικών κ.λπ.,

  • Πλύσιμο αυλών, δρόμων, πεζοδρομίων, αυτοκινήτων κ.λπ.,

  • Εξυπηρέτηση πισίνας,

  • Όλες οι μη οικιακές χρήσεις,

  • Η υπερκατανάλωση νερού πάνω από τα θεσπισμένα όρια.

Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και έχουμε ευθύνη να το διαχειριζόμαστε σωστά και να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξοικονόμησή του.

ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn