Λαμπερή βραδιά εγκαινίων για το Πρότυπο Πρακτορείο ΟΠΑΠ – Π. Δαληβίγκα στο Βραχάτι (video)

0
191
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρότυπου πρακτορείου ΟΠΑΠ – Παναγιώτη Δαληβίγκα στο Βραχάτι Κορινθίας,  παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από τον χώρο της πολιτικής της αυτοδιοίκησης της επιχειρηματικότητας και του αθλητισμού.

Πρόκειται για έναν μοντέρνο πολυχώρο που συνδυάζει για πρώτη φορά, πρακτορείο ΟΠΑΠ, PLAY OPAP και εστιατόριο PLAYFOOD. 

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Παναγιώτης Δαληβίγκας υποδέχτηκε με χαρά πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στο μεγάλο opening party ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα πλούσιο buffet και πολλά δροσιστικά ποτά, δοκιμάζοντας την τύχη τους στα δεκάδες παιχνίδια, μια μοναδική εμπειρία που μόνο ο OPAP PLAY μπορεί να χαρίσει στους επισκέπτες του.

Ανάμεσα στους επισκέπτες που βρέθηκαν στα εγκαίνια ήταν ο Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ν.Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Α.Παπακυριάκος, o πρόεδρος Δ.Σ. Μ.Σδράλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Π.Πιτσάκης, ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ν.Σταυρέλης, οι επιχειρηματίες Γ.Μουρούτσος, Δ.Μανωλάκης, Χ.Οικονόμου, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Βραχατίου Γ.Βασιλείου και πλήθος κατοίκων της περιοχής που ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα του Παναγιώτη Δαληβίγκα.

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn