Ερώτηση Ψυχογιού – Αραχωβίτη, για τις ζημιές από τον καύσωνα στους παραγωγούς της Κορινθίας.

0
50
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων, για πληθώρα θεμάτων και προβλημάτων του αγροτικού τομέα της Κορινθίας , ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γ. Ψυχογιός από κοινού, με τον αρμόδιο Τομεάρχη και πρ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Στ. Αραχωβίτη, κατέθεσε Ερώτηση για το πολύ κρίσιμο ζήτημα των ζημιών από τον καύσωνα, που έχει φέρει σε απόγνωση τους παραγωγούς, εν μέσω μιας πολύ κακής και δύσκολης χρονιάς για την αμπελουργία.

Ακολουθεί αναλυτικά η Ερώτηση:

Αθήνα, 30 Ιουνίου 2021

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον κ. Υπουργό

Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Θέμα: «Σε απόγνωση οι αμπελουργοί της Κορινθίας λόγω των υψηλών και παρατεταμένων χρονικά θερμοκρασιών, που κατέστρεψαν την φετινή παραγωγή»

Μεγάλη ανησυχία δημιουργούν στους παραγωγούς οι συνέπειες του καύσωνα των τελευταίων ημερών, ο οποίος προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές στους αμπελώνες, με κίνδυνο να μην τρυγηθούν οι φετινές παραγωγές.

Συγκεκριμένα, στον νομό Κορινθίας τις τελευταίες μέρες έχουν καταγραφεί θερμοκρασίες πολύ υψηλές, ακόμα και πάνω από τους 40℃. Ο καύσωνας είναι παρατεταμένος χρονικά και σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας οι υψηλές θερμοκρασίες θα εξακολουθήσουν .

Αποτέλεσμα, είναι τα επιτραπέζια σταφύλια να έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές και να έχουν καταστεί μη εμπορεύσιμα, με μεγάλη ζημιά για την οικονομία του Nομού.

Oπως προβλέπεται από τον κανονισμό ασφάλισης του ΕΛΓΑ, η κάλυψη της ζημιάς είναι επιβεβλημένη. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να σταλούν, άμεσα κλιμάκια για να κάνουν τις απαραίτητες επισημάνσεις και στη συνέχεια, ικανός αριθμός έμπειρων εκτιμητών να εκτιμήσουν, άμεσα, τις ζημίες.

Επειδή, οι ζημίες των αμπελουργών της Κορινθίας από τον πρόσφατο καύσωνα, σύμφωνα με τους παραγωγούς της περιοχής είναι ανυπολόγιστες,

Επειδή, το μεγαλύτερο ποσοστό των καλλιεργητικών εξόδων έχουν ήδη καταβληθεί από τους παραγωγούς και σε ένα περίπου μήνα που θα άρχιζε η συγκομιδή οι παραγωγοί θα εισέπρατταν από την πώληση των προϊόντων τους,

Ερωτάται ο Αρμόδιος Υπουργός:

  1. Θα υπάρξει, άμεση καταγραφή των ζημιών και αποζημίωση στους πληττόμενους αμπελουργούς από τον ΕΛΓΑ;

  2. Υπάρχει πρόβλεψη για χορήγηση προκαταβολών στους πληγέντες αγρότες, όπως για τις ζημιές από τον παγετό της άνοιξης που έχετε εξαγγείλει;

ΟI ΕΡΩΤΩΝTΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn