Ν.Σταυρέλης: 22,6% πιο ακριβή προσφορά ενέκρινε η Δημοτική αρχή Κορινθίων για το έργο «Συντήρηση Δημοτικών κτιρίων»

0
82
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αρνητική ψήφο έδωσε η ”Πνοή Δημιουργίας” στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής Κορινθίων, για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Συντήρηση δημοτικών κτιρίων». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καταψηφίσαμε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για κατακύρωση του αποτελέσματος του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «Συντήρηση δημοτικών κτιρίων» προϋπολογισμού 629.543€.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά (μετά το δημοτικό σχολείο Αρχαίας Κορίνθου) η Δημοτική Αρχή σε πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής κατακύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού στον τρίτο ανάδοχο, παρακάμπτοντας τον πρώτο και το δεύτερο, που αναδείχθηκαν στον ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα κατακύρωσε το αποτέλεσμα στον τρίτο μειοδότη με έκπτωση 40,13%, παρακάμπτοντας τον πρώτο με 62,87% και το δεύτερο με 46,43%.

Η ΖΗΜΙΑ για το Δήμο μας από την κίνηση αυτή είναι της τάξης των 142.276€.

Η αιτιολόγηση της κίνησης αυτής είναι αστεία, δεδομένου ότι η αρμόδια Επιτροπή υποχρεούται να ζητήσει διευκρινίσεις ή συμπλήρωση τυχόν ασαφειών σε προσφορές και έγγραφα των διαγωνιζομένων, πράγμα το οποίο δεν έπραξε.

Η ευθύνη βέβαια βαρύνει τη Δημοτική Αρχή που με την κίνηση αυτή ζημιώνει το Δήμο με το ποσόν των 142.000€, πέραν του γεγονότος της μη νομιμότητος της πράξης αυτής».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn