Γ.Ψυχογιός: Να αποδοθούν άμεσα από τον ΟΓΑ οι 40.000 εκκρεμείς συντάξεις

0
64
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Απαντήσεις ζητούν για την καθυστέρηση  στην απονομή συντάξεων από τον ΟΓΑ που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα  δύο χρόνια, με Ερώτηση τους στη Βουλή, 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Κορινθίας Γ. Ψυχογιός .

Παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για την διεκπεραίωση μεγάλου μέρους των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης και της αποσυμφόρησης των αρμόδιων υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, η κατάσταση γίνεται διαρκώς χειρότερη με τον αριθμό των εκκρεμών αιτήσεων να αυξάνεται διαρκώς.

Την ίδια ανοδική τάση ακολουθεί αδιαμφισβήτητα και ο ΟΓΑ, στον οποίο οι εκκρεμείς αιτήσεις αγγίζουν τις 40.000.

Η συσσώρευση αυτή αιτημάτων οδηγεί αυτονόητα στην καθυστέρηση της έκδοσης της οριστικής σύνταξης, για την οποία σήμερα ο μέσος χρόνος αναμονής ξεπερνάει τον ένα χρόνο.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η αναμονή υπερβαίνει ακόμη και τα δύο χρόνια, χωρίς οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν πόσο ακόμη θα χρειαστεί να περιμένουν και χωρίς πολλές φορές να λαμβάνουν την προσωρινή σύνταξη, μένοντας έτσι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς μέσα βιοπορισμού.

Οι μεγαλύτερες αυτές καθυστερήσεις αφορούν κυρίως ειδικές περιπτώσεις συντάξεων. Αιτίες για την κατάσταση αυτή αποτελούν αφενός η ανεπάρκεια του λογισμικού του Οργανισμού, αφετέρου η υποστελέχωση των αρμόδιων υπηρεσιών του.

Η κατάσταση πλέον για τον ΟΓΑ είναι σοβαρή, αφού υπό τις παρούσες συνθήκες αδυνατεί να ικανοποιήσει μια ανάγκη με κοινωνικό χαρακτήρα, την ανάγκη της ταχύτερης συνταξιοδότησης. Υφίσταται, λοιπόν, άμεση ανάγκη παρέμβασης του αρμόδιου Υπουργού Εργασίας για την διευθέτηση του θέματος, ώστε να «ξεμπλοκάρει» το σύστημα και να αρχίσουν να εκδίδονται οι συντάξεις των αγροτών γρηγορότερα, τονίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να κατατεθούν όλα τα στοιχεία για το πλήθος των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn