Γ.Στριμενοπούλου: Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει η παιδική χαρά της Καλλιθέας Κορίνθου! (photos)

0
228
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την εικόνα εγκατάλειψης στην οποία έχει περιέλθει η Δημοτική παιδική χαρά της Καλλιθέας Κορίνθου, φέρνει στο φως με σημερινή της παρέμβαση, η Δημοτική σύμβουλος Γεωργία Στριμενοπούλου.

«Καλλιθέα… Συνοικισμός Κορίνθου.

Όχι αγαπητοί συνδημότες μου.

Τα παιδιά σας δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν σε ασφαλές και καθαρό χώρο!

Έτσι τουλάχιστον αποφασίζουν οι εκάστοτε δημοτικές αρχές.

Στο ίδιο “πνεύμα” και η τωρινή.

Δεν έχουν δικαιώματα τα παιδιά σας και σε σας, τους γονείς, επαφίενται όλες οι υποχρεώσεις των όποιων δικαιωμάτων τους!

Εσείς (πρέπει) να βρείτε χώρους αξιοπρεπείς… καθαρούς… ασφαλείς… και φυσικά τρόπους επίβλεψης για να μπορούν τα παιδιά σας να ψυχαγωγούνται με αξιοπρέπεια εν έτη 2021.

Δυστυχώς όμως για τα παιδιά, η δημοτική αρχή έχει άλλη γνώμη.

Έτσι λοιπόν και στον συνοικισμό Καλλιθέα… (αλήθεια τι ειρωνεία να έχει τέτοιο όνομα και τέτοιους απαράδεκτους δημόσιους χώρους) στην εν λόγω «παιδική χαρά» η μήπως να την πούμε «παιδική παγίδα;» θα βρείτε από χόρτα και σκουριασμένα σίδερα, μέχρι πετάμενα τζάμια που μάλλον για την δημοτική αρχή και τους αντίστοιχα υπευθύνους της, αποτελούν νέου είδους παιδικά παιχνίδια για αυτό και δεν απομακρύνονται!

Και φυσικά με την σπουδή και τα χρήματα των συνδημοτών μας θα βρείτε (ευτυχώς) και μερικούς κάδους απορριμμάτων, που οι ίδιοι μερίμνησαν την προμήθειά τους, λες και δεν πληρώνουν τις δημοτικές τους υποχρεώσεις για τις ανάλογες παροχές!
Αγαπητοί συνδημότες μου…
Σε ότι αφορά τα παιδιά και την ασφάλειά τους θα είμαι αμείλικτη και σκληρή απέναντι σε οτιδήποτε τα θίγει!
Ειδικά σε εποχές που η καθαριότητα και η ασφάλεια είναι το πρώτο ζητούμενο για τα παιδιά μας, όταν αυτά τα δυο συστατικά είναι απέναντι με τα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στον ευρύτερο υγειονομικό τομέα.
Και φυσικά ΠΑΝΤΑ στο πλευρό σας ως συγκάτοικος και μάνα, εκτός από την πολιτική μου ιδιότητα, για ότι σας απασχολεί και σας προβληματίζει»!

Γεωργία Στριμενοπούλου [Πνοή Δημιουργίας]

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn