Την Αρχαία Κόρινθο επισκέφτηκε ο καθηγητής του Ε.Μ.Π. Συγκοινωνιολόγος Θάνος Βλαστός

0
73
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συνάντηση με τον σύλλογο επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου Σ.Ε.Α.Κ. είχε ο καθηγητής του Ε.Μ.Π. συγκοινωνιολόγος & πολεοδόμος Θάνος Βλαστός. Τα μέλη του συλλόγου τον ενημέρωσαν για τα κυκλοφοριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου Κορινθίων, ειδικά την τουριστική περίοδο.

Από την πλευρά του ο κύριος  Βλαστός δεσμεύτηκε ότι Βιώσιμη Κινητικότητα σημαίνει ξεκάθαρα λιγότερα αυτοκίνητα και χώρο στους πεζούς και τους ποδηλάτες, κάτι που θα εισηγηθεί και για την Αρχαία Κόρινθο, στα πλαίσια της διαβούλευσης για το υπό εκπόνηση Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Κορινθίων.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα – Δημοσιεύσεις

O Θάνος Βλαστός είναι καθηγητής πολεοδομίας και συγκοινωνιακού σχεδιασμού στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Σχολή Τοπογράφων Μηχ. – Τομέας Γεωγραφίας και Περιφερειακού Σχεδιασμού. Διδάσκει επίσης στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ΕΜΠ και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είναι αρχιτέκτων Ε.Μ.Π. (1977) και πολιτικός μηχανικός (Ecole Speciale des Travaux Publics του Παρισιού – 1979) με μεταπτυχιακές σπουδές στις συγκοινωνιακές υποδομές (Ecole Nationale des Ponts et Chaussées – Παρίσι 1980) και διδάκτωρ στην Αρχιτεκτονική της Αστικής Κινητικότητας (κρατικό Πανεπιστήμιο της Λιέγης, Βέλγιο -1983), με υποτροφίες της γαλλικής, βελγικής κυβέρνησης και του Πανεπ. Λιέγης (1977-1983). Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα βιώσιμης κινητικότητας (ολοκληρωμένος πολεοδομικός και συγκοινωνιακός σχεδιασμός, σχεδιασμός φιλικός σε πεζούς και ποδηλάτες) δίνοντας έμφαση με τις έρευνές του και τις δημοσιεύσεις του στην ανθρώπινη διάσταση της πολεοδομίας και των μεταφορών. Έχει επίσης αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς, επιτροπές και δίκτυα πόλεων όπως ο ΟΟΣΑ, Eurocities, CEMR, Car Free Cities κ.λπ. Η επαγγελματική του εμπειρία περιλαμβάνει εκπόνηση δεκάδων μελετών, κυρίως για Δήμους της Ελλάδας και οκτώ χρόνια στη δημόσια διοίκηση (R.A.T.P. – Παρίσι, ΓΓΔΕ του ΥΠΕΧΩΔΕ και Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνας).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn