Την Κορινθία επισκέπτεται σήμερα ο Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κώστας Αρβανίτης

0
43
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κώστα Αρβανίτη στο Ν.Κορινθίας σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου στα πλαίσια της ενημέρωσης για το αντεργατικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Ο ευρωβουλευτής αρχικά μετέβη στο Λουτράκι, όπου είχε συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου με τον πρόεδρο Κώστα Λογοθέτη, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και εκπροσώπους σωματείων της περιοχής.

Ακολούθως, στις 3:00 μετά το μεσημέρι θα βρεθεί στην Κόρινθο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Εκεί θα συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον πρόεδρο Κώστα Κατεμή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τις διοικήσεις σωματείων της περιοχής.

Η επίσκεψη του Κώστα Αρβανίτη θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα στη Νεμέα όπου ο ευρωβουλευτής θα περιοδεύσει στην αγορά συνοδευόμενος από κλιμάκιο της τοπικής Οργάνωσης Μελών.

Στην σημερινή περιοδεία στην Κορινθία τον κ.Αρβανίτη συνοδεύουν, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, ο πρ. Υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος η Βουλεύτρια ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΠΣ Μαρία Θελερίτη, καθώς και μέλη της Ν.Ε. & Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας.

 

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn