Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου: Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές δεν έχει κανένα εμπορικό ενδιαφέρον

0
53
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μόλις χθες ενημερωθήκαμε ως Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου την νέα απόφαση της κυβέρνησης (Δ1α/Γ.Π.οικ. 29922/13-05-2021), η οποία – μεταξύ άλλων – προβλέπει τη δυνατότητα λειτουργίας του λιανεμπορίου τις Κυριακές 16 και 23 Μαΐου 2021.

Για ακόμα μια φορά γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο του παραλόγου. Για ακόμα μια φορά οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις ενημερώνονται την τελευταία στιγμή και το Υπουργείο Ανάπτυξης έρχεται να υλοποιήσει και να υποκύψει στις πιέσεις των πολυεθνικών και των μεγάλων εμπορικών αλυσίδων που ξαφνικά βλέπουν την σωτηρία της οικονομίας να περνά μέσα από τις Κυριακές.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε πως στο όνομα της πανδημίας αντί να ασχολούμαστε με το πώς θα ενδυναμώσουμε την αγορά, ασχολούμαστε με τις Κυριακές και το Υπουργείο επιχειρεί να σώσει την κατάσταση μέσα από το αποτυχημένο μέτρο των Κυριακών.

Δυστυχώς αντί να μπούμε με το δεξί στη νέα κανονικότητα και να υποδεχτούμε με χαρά την κατάργηση των sms και του clickinside-away, ασχολούμαστε με τις Κυριακές.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου δηλώνει ξεκάθαρα την αντίθεσή του σε οποιοδήποτε επιπλέον άνοιγμα των καταστημάτων μας τις Κυριακές, πλέον τριών (3) το χρόνο, καθώς δεν έχουν κανένα εμπορικό ενδιαφέρον και δεν προσφέρουν κάτι επιπλέον στην αγορά, παρά μόνο αποπροσανατολίζουν τους καταναλωτές και επιβαρύνουν με περισσότερα έξοδα τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Η διασφάλιση της Κυριακάτικης αργίας είναι επιβεβλημένη. Το Υπουργείο Ανάπτυξης θα πρέπει να ασχοληθεί πραγματικά με τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου και όχι με κάτι που μόνο διαφωνίες και γκρίνιες προκαλεί. Αναμένουμε λοιπόν να πάρει την απόφαση πίσω και να μην αφήσει την αγορά ανεξέλεγκτη, χωρίς όρους και σεβασμό στην μικρή επιχειρηματικότητα και τους εργαζομένους.

Καλούμαστε όλοι μας πραγματικά να στηρίξουμε τα συμφέροντα της μικρομεσαίας επιχείρησης και του αυτοαπασχολούμενου. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παραμείνουν κλειστά και να δείξουμε έμπρακτα πως οι 6 ημέρες της εβδομάδας είναι υπεραρκετές για αγορές και τους καταναλωτές να αποδείξουν εμπράκτως πως δεν
υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτά τα καταστήματα αυτές τις δύο Κυριακές που ακολουθούν.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Β. ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ Α. ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn