Αννίβας Παπακυριάκος: Όλοι οι πολίτες με τη στάση μας θα δώσουμε συνολική λύση στην σημερινή κατάσταση

0
47

Σε αυξημένη επιτήρηση η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας μετά την αύξηση των κρουσμάτων που σημειώθηκε τις τελευταίες μέρες. Τα μέτρα που θα ισχύσουν μέχρι και την 8η Μαρτίου σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας είναι: 1ο. Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί2ο. Αναστέλλεται η λειτουργία των Λυκείων δια ζώσης. Για τα Λύκεια θα εφαρμόζεται η μέθοδος της τηλεκπαίδευσης. Οι υπόλοιπες σχολικές βαθμίδες (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια) και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργούν με φυσική παρουσία.3ο. Στους χώρους λατρείας, επιτρέπονται μέχρι 9 άτομα κατά την τέλεση λειτουργιών.4ο.

Η λειτουργία καταστημάτων γίνεται με την μέθοδο της παράδοσης click away. Στα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καθώς και τα κομμωτήρια, τα καταστήματα περιποίησης και τα βιβλιοπωλεία γίνεται με τη διαδικασία του προκαθορισμένου ραντεβού. Τα καταστήματα κλείνουν στις 5 το απόγευμα.5ο. Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ κλειστά.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος καλεί όλους να δείξουν το μέγιστο της ατομικής ευθύνης καθώς πάνω από οποιοδήποτε μέτρο, εμείς προσωπικά είμαστε αυτοί που με την στάση μας θα δώσουμε συνολική λύση στην σημερινή κατάσταση. Για οποιαδήποτε εξέλιξη καθώς επίσης και για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.