Στο Βραχάτι το πρώτο πρότυπο Πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κορινθία!

0
1548
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο παλμός της απόλυτης παικτικής εμπειρίας χτυπά στο Πρότυπο πρακτορείο ΟΠΑΠ Δαληβίγκας, στο Βραχάτι Κορινθίας. Από το παραδοσιακό πρακτορείο που δημιούργησε πριν από 27 χρόνια ο Λεωνίδας Δαληβίγκας, περάσαμε στον εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων και υπηρεσιών από τον υιό Παναγιώτη.

 Σε ένα μοντέρνο χώρο 140 τ.μ. (πρώτο στην Κορινθία & μέσα στους 20 πανελλαδικά), που έχει διαμορφωθεί με έμφαση στη λειτουργικότητα και την εργονομία, το κατάστημα νέας γενιάς του OΠΑΠ προσφέρει καθημερινά μοναδικές στιγμές παιχνιδιού με ακόμα περισσότερες επιλογές σε όλους τους επισκέπτες.

Διαθέτει διακριτές παικτικές ζώνες, εξελιγμένο σύστημα προβολής ψηφιακού περιεχομένου, οθόνη 85” για την παρακολούθηση live αγώνων, πλήρη ηχητική κάλυψη με χρήση ηχείων καθοδικού ήχου, τερματικά opapbet, ξεχωριστό  χώρο opap PLAY με παιγνιομηχανήματα (VLTs), καθώς και ειδικά διαμορφωμένο cafe, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα και σνακ.

Το κατάστημα ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό, διακόσμηση και φωτισμό του που δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για όλους όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την εμπλουτισμένη ποικιλία παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, παραμένει η δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών  ρεύματος, τηλεφώνου, ίντερνετ, εφορίας, τελών κυκλοφορίας, μια δημοφιλής για την περιοχή παροχή, γιατί ο πελάτης δεν θα βρει ποτέ ουρά και επιπλέον μπορεί να εξυπηρετηθεί και τα Σαββατοκύριακα.

 

Το Πρότυπο Πρακτορείο OΠΑΠ Δαληβίγκας έχει σχεδιαστεί με στόχο να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης & υπηρεσιών στην περιοχή του Δήμου Βέλου-Βόχας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn