Ν. Σταυρέλης: «Αγγελικά πλασμένο» παρουσίασε τον προύπολογισμό του 2021 η Δημοτική αρχή! (video)

0
72
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε άλλο πλανήτη νομίζαμε ότι είμαστε όταν ακούσαμε το Δήμαρχο να μας παρουσιάζει έναν «αγγελικά πλασμένο» δημοτικό προϋπολογισμό 86.000.000 € για το 2021.

Η Παράταξή μας τόνισε:

Εμείς δεν είμαστε εδώ για να λέμε ΟΧΙ σε όλα, ούτε βεβαίως ΝΑΙ σε όλα.

Δυστυχώς δεν βλέπουμε το αποτύπωμα της Δημοτικής Αρχής, εξαιρουμένου του τεχνικού προγράμματος βεβαίως, που να δείχνει τη φιλοσοφία και τη στρατηγική σας.

Στα έσοδα έχουμε διαφωνήσει στα ανταποδοτικά τέλη για τα οποία ζητήσαμε γενναίες μειώσεις (25% Στην Καθαριότητα και το Φωτισμό,50% στα Νεκροταφεία,40% στις Λαϊκές Αγορές,40% στους Κοινόχρηστους Χώρους)

Τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου έχουν υπεραυξηθεί αδικαιολόγητα σε 30.841.000 € την 31/12/2020, έναντι των 28.374.000 € που παρέλαβε η Δημοτική Αρχή στις 1/9/2019. Και ο λόγος που υπεραυξήθηκαν είναι επειδή ακριβώς δεν έγιναν έργα.

Όσον αφορά τα έξοδα οι παρατηρήσεις μας εστιάζονται στα εξής σημεία:

1) Αγορές-απαλλοτριώσεις. Βλέπουμε εγκλωβισμένες πιστώσεις 600.000 € για αγορές στην πόλη της Κορίνθου χωρίς να αιτιολογείται ο σκοπός, καθώς και 1.750.000 € για απαλλοτριώσεις εφαρμογής σχεδίου πόλης (γη και επικείμενα), ποσό τρομακτικά υψηλό, το οποίο είναι αδύνατο να απορροφηθεί κυρίως λόγω διαδικασιών.

2) Πολεοδομικά και σχέδια πόλης. Είσθε Δημοτική Αρχή 1,5 χρόνο και αποτέλεσμα δεν βλέπουμε , παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Αντιδημάρχου. Συνεχείς αναθέσεις μελετών για Αγία Άννα-Συνοικισμό, Κεραμιδάκι, ΣΧΟΑΠ Άσσου Λεχαίου, Τενέας χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

3) Έργα τεχνικού προγράμματος. Καταθέσαμε δική μας πρόταση, η οποία δεν έγινε αποδεκτή από τη Δημοτική Αρχή. Θα ψηφίζουμε τα έργα όταν θα εισάγονται ένα-ένα στην Οικονομική Επιτροπή, εφόσον φυσικά πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις ενός εκάστου (άδειες, εγκρίσεις). Επιγραμματικά όμως σημειώσαμε ότι το 2020 δημοπρατήθηκαν μόλις 8 ΝΕΑ έργα, από αυτά προέκυψαν ανάδοχοι σε τρία ή τέσσερα, εκ των οποίων μόνον ένα συμβασιοποιήθηκε (Οδοποιία Κορίνθου 1.700.000 €) και κανένα απολύτως δεν άρχισε να κατασκευάζεται.

4) Σύμβαση Ενεργειακής Αναβάθμισης Δημοτικού Φωτισμού. Είμαστε υπέρ της ανάθεσης σε ιδιώτη με ανοικτό διεθνή διαγωνισμό διότι πιστεύουμε ότι θα έχουμε καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα στο τομέα αυτό. Όμως ο διαγωνισμός πρέπει να είναι καθαρός. Είναι αδιανόητο να πάμε σε διαγωνισμό με τα στοιχεία της μελετητικής εταιρείας η οποία παρουσιάζει στη μελέτη ετήσιο κόστος λειτουργίας σήμερα 1.972.000 € (ΔΕΗ, προσωπικό, καύσιμα, συντηρήσεις, λαμπτήρες, κλπ) και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου με πέντε υπογραφές υπαλλήλων και αντιδημάρχων να εμφανίζει ετήσιο κόστος 1.211.000 € . Δηλαδή ετήσια διαφορά 761.000 €, που σημαίνει σε βάθος 12ετίας της σύμβασης 9.133.000 € σε βάρος του Δήμου. Σε τέτοιες προδιαγραφές, διαδικασίες και μελέτες ο Σταυρέλης και η ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ δεν βάζει υπογραφή και θα μιλάμε για μεγάλο ολίσθημα αν προχωρήσει ο διαγωνισμός με αυτό τον όρο.

Η ψήφος της παράταξής μας ήταν Ναι στα έσοδα , με την επιφύλαξη στα ανταποδοτικά τέλη, καθώς και στα έξοδα (Μισθοδοσίες, εισφορές, συντηρήσεις κλπ), ΟΧΙ στα έξοδα που αφορούν τους κωδικούς του τεχνικού προγράμματος (έργα και μελέτες).

Ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε με 15 θετικές ψήφους, 13 αρνητικές και 2 λευκές ψήφους.

                                                      ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

                                      ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn