Δημοτικός σύμβουλος αρνήθηκε προσφορά δικηγορικής αμοιβής για υπόθεση του Δήμου Κορινθίων

0
241
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την άρνησή του να αναλάβει οποιαδήποτε Νομική υπόθεση του Δήμου Κορινθίων έναντι αμοιβής, εξέφρασε ο Δημοτικός σύμβουλος της ”Πνοής Δημιουργίας” Μαρίνος Κονδύλης με δημόσια δήλωσή του. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε έλλειψη σεβασμού προς του ψηφοφόρους του ιδίου αλλά και της παράταξης που ανήκει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Απάντηση προς Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής και Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νανόπουλο Βασίλειο

Κύριε Πρόεδρε,
Με προφανή έκπληξη έλαβα την 26/01/2021 μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) από την Γραμματεία Σας με το υπ. αριθμ. 2254/26-1-2021 αίτημα για προσφορά δικηγορικής αμοιβής προκειμένου να υποστηριχθεί ο Δήμος Κορινθίων σε δικαστική υπόθεση.
Παρόλο που με τιμά η επιλογή σας ως νομικό εκπρόσωπο του Δήμου για την εν λόγω υπόθεση, δυστυχώς δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την πρόταση.
Ως εκλεγμένος σύμβουλος με τον συνδυασμό της Πνοής Δημιουργίας τον τελευταίο 1,5 χρόνο ασκώ αντικειμενική αντιπολίτευση στην παρούσα δημοτική αρχή με την οποία εγώ προσωπικά και ο συνδυασμός μας (Πνοή Δημιουργίας) διαφωνούμε με αρκετές πολιτικές της.
Θεωρώ πρέπον και ηθικό, σεβόμενος τους ψηφοφόρους που με τίμησαν, να αρνηθώ οποιαδήποτε αμειβόμενη θέση θα δημιουργούσε αμφιβολίες στους Δημότες του Δήμου Κορινθίων, ως προς την ακεραιότητα της άσκησης των καθηκόντων μου ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.
Όσον αφορά την δικαστική εκπροσώπηση του Δήμου μας, πρότασή μου στο παρελθόν και με γνώμονα την διαφάνεια και την ισότητα, ήταν και παραμένει η άμεση συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου, προκειμένου να οριστεί λίστα συνεργαζόμενων Δικηγόρων με τον Δήμο Κορινθίων και με βάση αυτήν να ορίζεται κάθε φορά ο Δικηγόρος που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο μας.

Με τιμή,

Μαρίνος Μ. Κονδύλης

Δημοτικός Σύμβουλος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn