Γιώργος Πιέτρης: H απαγορευμένη πλατεία

0
94
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σκληρή κριτική προς την Δημοτική αρχή του Δήμου Κορινθίων για την ολιγωρία της στην ολοκλήρωση της πλατείας Π. Τσαλδάρη, ασκεί ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Πιέτρης με σημερινή του ανακοίνωση.

«Το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας, είναι στο κέντρο της Κορίνθου. Η κεντρική πλατεία της πόλης, μας θυμίζει κάθε λεπτό, μεγάλα λόγια, που αποδείχθηκαν ψεύτικα.

Περνούν οι μέρες, οι μήνες και τα χρόνια, αλλά η πλατεία «Περιβολάκια», μένει ημιτελής για να επιβεβαιώνει την παλαιότερη παρέμβαση μου, στην οποία, τόνιζα ότι είναι θέμα ανικανότητας και έλλειψης κοινής λογικής από την δημοτική αρχή.

Δυστυχώς όσα συμβαίνουν με δικαιώνουν.

Η πλατεία που είναι η βιτρίνα μίας πόλης και σηματοδοτεί, την κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική της δυναμική, παραμένει ένα πρόχειρο εργοτάξιο και κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες.

Πιθανόν στο δημαρχείο να μην έχουν καν στο μυαλό τους να την παραδώσουν για χρήση στους Κορίνθιους.

Αλλιώς πώς να εξηγήσουμε και πως θα μας εξηγήσουν, το φετινό Χριστουγεννιάτικο θέαμα με φόντο τα Περιβολάκια.

Έστησαν φωτεινά δένδρα, αψίδες για να δηλωθεί η παρουσία της αλλά…μάντρωσαν το Φως και ο φράχτης απαγόρευσε στους πολίτες και ιδιαίτερα στα παιδιά να πλησιάσουν…

Μία σουρεαλιστική εικόνα, βγαλμένη από ταινίες φαντασίας!

Η απαγορευμένη πλατεία!

Για ποιόν άραγε την στόλισαν;

Σίγουρα όχι για τους πολίτες..

Οι Κορίνθιοι, που βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω της καραντίνας, είχαν ανάγκη, στις λίγες φορές που βγαίνουν έξω, να ζήσουν, τα Χριστούγεννα στην πόλη τους.

Να παίξουν τα παιδιά, να φωτογραφηθούν, να βιώσουν το εορταστικό κλίμα

Αν ο ίδιος διάκοσμος είχε γίνει στο δικαστικό μέγαρο ή στον Φλοίσβο, όπως θα ήταν το σωστό, θα ήταν προσβάσιμος από τους Κορίνθιους στα πιο παράξενα Χριστούγεννα που έζησαν ποτέ.

Λείπει όμως η κοινή λογική..!

Τα Χριστούγεννα έφυγαν…ο φράχτης και οι πλάκες, έμειναν και θα μείνουν για καιρό..!

Μέχρι πότε; »

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Κορινθίων

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn