Β΄ Κορινθίας | Νίκησαν Ηρακλής Λεχαίου και Ισθμιακός

0
302

Νίκησαν Ηρακλής Λεχαίου και Ισθμιακός και οδηγουν την “κούρσα” στη Β΄ Κορινθίας
Αποτέλεσμα εικόνας για Ηρακλης Λεχαίου
Το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο ( 16:30) με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής ημέρας.
Στην Αυλαία της αγωνιστικής σήμερα Σάββατο σε ενδιαφέροντες αγώνες ο Ηρακλής Λεχαίου επικράτησε με 1 – 0 του Εθνικού Ξυλοκέριζας, στο Λέχαιο και ο Ισθμιακού με 3 – 2 επί της Περαχώρας στην κοινή τους έδρα «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ».
Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής με τους υπόλοιπους αγώνες της 2ης ημέρας.
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός Λουτρακίου αγωνίζεται στην έδρα του το «ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ» , όπου υποδέχεται τον Αγιάννη, την ίδια ώρα στο Ξυλόκαστρο ο Πανευρωστινιακός αντιμετωπίζει , με στόχο το πρώτο του τρίποντο, τον ΑΟ Λεχαίου. Στο Ζευγολατιό ο Άρης Βοχαϊκού αντιμετωπίζει τον ΑΟ Ασπροκάμπου, ενώ στην Τραγάνα του Κιάτου η Θύελλα Κάτω Διμηνιού θα προσπαθήσει για την πρώτη της νίκη, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Άσσου . Τέλος ο ΑΟ Μαψού αντιμετωπίζει τον Πανσολυγειακό.
Πρέπει να τονίσουμε ότι ο αγώνας του Πανευρωστινιακού με τον ΑΟ Λεχαίου θα καλυφτεί ραδιοφωνικά – διαδικτυακά από το Greekradio web channel και τους «ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου

2η Αγωνιστική
Σάββατο29/9/18, 16:30
Ηρακλής Λεχαίου-Εθνικός Ξυλοκερίζης 1 – 0
Ισθμιακός-ΑΟ Περαχώρας 3 -2
Κυριακή 30/9/18, 16:30
Άρης Βοχαϊκού-ΑΟ Ασπροκάμπου
Θύελλα Κ. Διμηνιού-Ολυμπιακός Άσσου
ΣΦΛ Ολυμπιακός-ΑΠΣ Αγιάννης
ΑΟ Μαψού-Πανσολυγειακός
Πανευρωστινιακός-ΑΟ Λεχαίου

Πηγή