Θεοφάνια με ανοιχτές εκκλησίες, αλλά χωρίς αγιασμό των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους

0
125
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Θεοφάνεια σήμερα, 6 Ιανουαρίου, και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα κυλήσει ο εορτασμός, μετά το χάσμα που παραμένει μεταξύ Εκκλησίας και κυβέρνησης για την παρουσία πιστών στους ιερούς ναούς.

Η Ιερά σύνοδος εξέδωσε νέα εγκύκλιο με την οποία γνωστοποιεί ότι θα ανοίξουν οι ναοί τα Θεοφάνεια αλλά δεν θα γίνει ο αγιασμός των υδάτων. Αυτό ερμηνεύεται ως μία κίνηση της Ιεράς Συνόδου να κάνει ένα βήμα πίσω, προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση με την κυβέρνηση. Η Εκκλησία προτίθεται να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, αλλά θα ανοίξει κανονικά τους ναούς με συγκεκριμένο αριθμό πιστών ανάλογα με τα τετραγωνικά, όπως αναφέρει στην τελευταία της ανακοίνωση.

Από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση δείχνει ότι δεν προτίθεται να τραβήξει το σχοινί στα άκρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αποφασίσει να λάβει ήπια μέτρα την ημέρα των Θεοφανείων έξω από τους ιερούς ναούς, κάτι που σημαίνει πως δεν θα δούμε περιπολικά να κόβουν πρόστιμα και να οδηγούν κόσμο στα αστυνομικά τμήματα, εκτός πάλι αν υπάρχει μεγάλος συγχρωτισμός.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn