Στη Βουλή τα επείγοντα αιτήματα της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας

0
21
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Βουλευτής Κορινθίας, Γιώργος Ψυχογιός, κατέθεσε ως Αναφορά προς τα συναρμόδια Υπουργεία την επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας όπως του κοινοποιήθηκε, με το οποίο η ζητούν μέτρα στήριξης του κλάδου τους και καταθέτουν προτάσεις για την βιωσιμότητα των ξενοδοχείων και καταλυμάτων του Νομού και όχι μόνο.

Την κοινοβουλευτική Αναφορά συνυπογράφουν και οι τομεάρχες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης και Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σύμφωνα με το υπ’αρ. 78 /18.12.2020 έγγραφο της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας, τα ξενοδοχεία και καταλύματα τόσο των πόλεων όσο και του ορεινού όγκου του Νομού Κορινθίας αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα που αγγίζουν τα όρια της επιβίωσης (πρόσφατη είναι και σχετική επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματιών Τρικάλων Κορινθίας). Σημειώνεται δε ότι, ενώ οι μετακινήσεις μεταξύ Νομών απαγορεύονται, με τα περισσότερα ξενοδοχεία να παραμένουν κλειστά χωρίς κρατική εντολή, δεν έχει προβλεφθεί κανένα μέτρο στήριξης για αυτές τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εκ των πραγμάτων δεν λειτουργούν.

Στην Αναφορά επισυνάφθηκε το ως άνω έγγραφο, με το οποίο ζητείται από την Κυβέρνηση και τα καθ’ ύλην αρμόδια Υπουργεία η άμεση υλοποίηση μιας σειράς αιτημάτων, τόσο για τα ξενοδοχεία του ορεινού όγκου που πλήττονται σφοδρά αυτή την περίοδο, όσο και για τα ξενοδοχεία των πόλεων και του παραθαλάσσιου μετώπου της Κορινθίας.

Ως εκ τούτου, ο βουλευτής κ. Γ. Ψυχογιός ζητά άμεσες ενέργειες και ενημέρωση από τους αρμόδιους Υπουργούς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn