Ν. Σταυρέλης: Προς λύση η σύμβαση εργολαβίας για την ανάπλαση της πλατείας Παναγή Τσαλδάρη (περιβολάκια)

0
386
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ουσιαστικά λύεται η σύμβαση με τον εργολάβο με τη μέθοδο της απομείωσης του φυσικού αντικειμένου για το υπόλοιπο τμήμα του έργου. Αυτό αναφέρει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Πνοής Δημιουργίας Νίκος Σταυρέλης.

Αναλυτικά η τοποθέτηση στην οικονομική επιτροπή:

“Από την αρχή του 2020 έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι με τους ρυθμούς που πάει ο εργολάβος θα ήμουν ικανοποιημένος αν τελείωνε τα Χριστούγεννα η πλατεία και μόνο.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να γίνει διάλυση της εργολαβίας , λόγω αδυναμίας του εργολάβου και με ευθύνη του, χωρίς ο Δήμος να καταβάλει επιπλέον ποσά από τυχόν ποινικές ρήτρες ή οτιδήποτε άλλο.

Τώρα αν η εισηγούμενη από το Δήμαρχο μείωση του φυσικού αντικειμένου της εργολαβίας είναι σύννομη, εμείς δεν έχουμε αντίρρηση, με την απαιτούμενη πάντα εξασφάλιση του Δήμου ότι ο εργολάβος παραιτείται κάθε τυχόν αξίωσής του και δεν θα καταβάλουμε κανένα ποσόν, πέραν των μέχρι σήμερα εκτελεσθεισών εργασιών.

Για το λόγο αυτό πρέπει να προσκομιστεί στην επόμενη Οικονομική Επιτροπή με τον μειωτικό ΑΠΕ, ο οποίος θα γίνει αποδεκτός από τον εργολάβο ανεπιφύλακτα, εισήγηση από την Τεχνική Υπηρεσία με τη διασφάλιση ειδικού νομικού”.

Νίκος Σταυρέλης – Πνοή Δημιουργίας

 

photo credit: Manolis Katsamakis

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn