Τηλεδιάσκεψη του Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας με Εμπορικούς Συλλόγους του Νομού

0
62
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μια εποικοδομητική τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2020, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της Κορινθίας. Στην διάρκειά της συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις του νομού μας λόγω του 2ου lockdown.

Από την πλευρά των φορέων, συμμετείχαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου και Πρόεδρος Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Βασίλης Παγώνης, η πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου Αντριάννα Κουρούκλη, η πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου, Αναστασία Λάμπου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου Βαγγέλης Τσάκωνας, ο πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Σχίνου, Γιώργος Λάμπρου, ο πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων, Νίκος Θεοδοσάκης και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, κ. Αναστάσιος Μποζίκης.

Την τηλεδιάσκεψη συντόνισε, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης ο οποίος αρχικά ενημέρωσε τους εκπροσώπους για τα αιτήματα του Επιμελητηρίου Κορινθίας προς την κεντρική κυβέρνηση (επιστολές για αθέμιτο ανταγωνισμό, αναστολή πτωχευτικού νόμου, μείωση τελών κυκλοφορίας, κατάργηση δημοτικών τελών, λύση στο θέμα των επιταγών, κατάργηση οριζόντων μέτρων). Στη συνέχεια έδωσε το λόγο σε κάθε ένα εκπρόσωπο για να παρουσιάσει αναλυτικά την κατάσταση και τις προτάσεις του.

Στη συζήτηση κατατέθηκαν αρκετοί προβληματισμοί αλλά και προτάσεις από την πλευρά των φορέων, οι οποίοι βλέπουν τα μέτρα της κυβέρνησης να είναι ανεπαρκή και η επαναλειτουργία των μαγαζιών τους να μοιάζει μακρινή. Τα μεγάλα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν (όπως η έλλειψη ρευστότητας, μη έγκριση χρηματοδοτήσεων, μετατόπιση ασφαλιστικών και φορολογικών πληρωμών και πάγωμα επιταγών) όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά., τους δημιουργούν συνθήκες απαισιοδοξίας και αδιέξοδου.

Επίσης, κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης τονίστηκε η αναγκαιότητα λήψης μέτρων που θα αφορούν την αναβολή όλων των πληρωμών των επαγγελματιών, τον μηδενισμό δημοτικών τελών, την 100% επιδότηση των ενοικίων, την πλήρη και χωρίς προϋποθέσεις χρηματοδότηση των μικρών επιχειρήσεων, κατάργηση του φόρου επιτηδεύματος, και γενικότερα την ουσιαστικότερη στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων έναντι των μεγαλύτερων.
.
Η δίωρη αυτή συζήτηση έκλεισε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας να τους ευχαριστεί για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο πλάνο των προτάσεων που θα κατατεθεί εκ νέου από το Επιμελητήριο Κορινθίας προς την κεντρική κυβέρνηση.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn