Σχέδιο για “πάγωμα” πληρωμής επιταγών για 75 ημέρες

0
105
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

“Πάγωμα” της εξόφλησης χιλιάδων επιταγών για 75 ημέρες επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 6 Νοεμβρίου μέχρι και το τέλος του έτους όλα τα αξιόγραφα, όπως επιταγές, γραμμάτια και συναλλαγματικές, με ημερομηνία πληρωμής από 6/11/2020 έως και 31/12/2020, που έχουν εκδοθεί από επιχειρήσεις ή επαγγελματίες, παίρνουν παράταση 75 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι οι ημερομηνίες λήξης κάθε επιταγής εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος παρατείνονται κατά 75 ημέρες.

Το μέτρο αποσυνδέεται από τους πληττόμενους ΚΑΔ και σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης, αφορά σε επιχειρήσεις που έχουν μεγάλη πτώση τζίρου ή έκλεισαν με κρατική εντολή. Ειδικότερα το σχέδιο που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο, σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή”, προβλέπει την αναστολή πληρωμής επιταγών:

1. Για όλες τις επιχειρήσεις που έκλεισαν με κρατική εντολή.

2. Τις επιχειρήσεις που εμφανίζουν πτώση τζίρου μεγαλύτερη από 50% το διάστημα Απριλίου- Σεπτεμβρίου σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019.

3. Τις επιχειρήσεις που πρέπει να καλύψουν επιταγές η αξία των οποίων υπερβαίνει το 20% του μέσου μηνιαίου τζίρου τους το 2019.

Το “πάγωμα” των 75 ημερών αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην αγορά και προκειμένου να αντιμετωπισθούν μερικώς τα προβλήματα, το οικονομικό επιτελείο θα προχωρήσει στην αναστολή των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων των κομιστών των επιταγών.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn