“Παίρνουν” τα… βουνά για τα Χριστούγεννα, σχεδόν 90% η πληρότητα στα Τρίκαλα Κορινθίας

0
305
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού κάποιοι πολίτες ξεκίνησαν από νωρίς να προετοιμάζονται για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με την ελπίδα ότι θα είναι εφικτό να τηρήσουν κάποιες από τις παραδόσεις των προηγούμενων ετών. Οι κρατήσεις βραχυχρόνιων μισθώσεων σε χειμερινούς προορισμούς ήταν ήδη ψηλά από τις αρχές Οκτωβρίου και δεν ακυρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες λόγω του νέου lockdown καθώς υπάρχει η ελπίδα ότι θα αρθεί η οριζόντια αναστολή των δραστηριοτήτων κατά την εορταστική περίοδο και ότι οι μετακινήσεις θα είναι εφικτές. Λόγω της κατάστασης όμως επιλέγουν εγχώριους προορισμούς.

Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή τη χρονιά οι κρατήσεις για τις χειμερινές διακοπές από τους εκδρομείς πραγματοποιήθηκαν επί το πλείστον στα μέσα Οκτωβρίου, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που οι κρατήσεις πραγματοποιούνταν μετά τα μέσα Νοεμβρίου και πολλές φορές ακόμα και τελευταία στιγμή, μέσα στην εορταστική περίοδο.

«Οι περισσότεροι εκδρομείς των εορταστικών ημερών και ιδιαίτερα οικογένειες, επιλέγουν τα χρονικά διαστήματα από 24/12 έως 27/12, ενώ για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς από 30-31/12 έως 3/1/2021. Επιλέγουν κυρίως αυτοτελή διαμερίσματα, μονοκατοικίες – βίλες ή/και chalet που διατίθενται μέσω βραχυχρόνιων μισθώσεων, με στόχο να αποφύγουν τον ενδεχόμενο συνωστισμό, να τηρούν τα μέτρα προσωπικής προστασίας και ταυτόχρονα τα παιδιά να μπορούν να απασχολούνται στην ύπαιθρο αν πρόκειται για μονοκατοικία ή/και μεζονέτα με κήπο».

Δείτε τις πληρότητες για ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης της Πελοποννήσου:

Τρίκαλα Κορινθίας: Πληρότητα 88% για ολόκληρα διαμερίσματα ή/και βίλα την περίοδο των Χριστουγέννων και 89 % για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς

Καλάβρυτα: Πληρότητα 77% για ολόκληρα διαμερίσματα ή/και βίλα την περίοδο των Χριστουγέννων και 95 % για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς

Βυτίνα: Πληρότητα 85% για ολόκληρα διαμερίσματα ή/και βίλα την περίοδο των Χριστουγέννων και 92 % για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Δημητσάνα: Πληρότητα 75% για ολόκληρα διαμερίσματα ή/και βίλα περίοδο των Χριστουγέννων και 95 % για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn