Ένας χρόνος χωρίς τον σπουδαίο Γιάννη Σπανό! (video)

0
144
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Γιάννης Σπανός καθιέρωσε το “Νέο Κύμα” στην δεκαετία του ΄60 και άλλαξε όλη την πορεία του Ελληνικού τραγουδιού. Ήταν απ΄ τους πρώτους συνθέτες, μαζί με τον Θεοδωράκη και τον Χατζιδάκι, που μελοποίησε ποιητές. Οι 3 ανθολογίες του έχουν μείνει στην ιστορία του Ελληνικού τραγουδιού. Και φυσικά ήταν ο πρώτος που μελοποίησε Καββαδία.

Ο Γιάννης Σπανός είναι πολύ μεγαλύτερης σημασίας συνθέτης από ό,τι το «κύκλωμα» μας λέει. Ο ίδιος δεν διεκδίκησε ποτέ, τίποτα. Ήταν τόσο ήσυχος άνθρωπος που περνούσε σχεδόν απαρατήρητος. Ήσυχα ξεκίνησε στο Παρίσι, στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα με τους μποέμ καλλιτέχνες, ήσυχα έφτιαξε το Νέο Κύμα την εποχή των μεγάλων αλλαγών, ήσυχα δημιούργησε τις τρεις Ανθολογίες του πάνω στην ελληνική ποίηση, ήσυχα συνεργάστηκε με όλα τα πρώτα ονόματα, ήσυχα έγραψε θαυμάσια λαϊκά τραγούδια.

Ο ίδιος είχε πει σε μια παλιά του συνέντευξη: «Δεν επιδίωξα ποτέ δόξα και προβολή. Έκανα πάντα αυτό που αισθανόμουν και ποτέ μου δεν προκάλεσα. Προσωπικά, έκανα μια ενδοσκόπηση για να καταλάβω ποια είναι τα όριά μου. Ακόμα και σήμερα είμαι πολύ προσεκτικός όταν μιλάω».

Ο μεγάλος συνθέτης “Έφυγε” ήσυχα, όπως έζησε την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 στην γενέτηρά του το Κιάτο Κορινθίας.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn