Ψηφιακό το φετινό Charter Yacht Show Ναυπλίου

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το ελληνικό yachting “βγαίνει μπροστά” για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού με το 1ο παγκοσμίως Virtual Charter Yacht Show.

Το πρώτο παγκοσμίως Virtual Charter Yacht Show έχει ελληνική υπογραφή και βρίσκεται στον διαδικτυακό “αέρα” από τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί την αιχμή του δόρατος της “βαριάς” βιομηχανίας της χώρας.

Η ψηφιακή έκδοση του Mediterranean Yacht Show (MEDYS), η οποία κάνει φέτος το παγκόσμιο ντεμπούτο της με τη σφραγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, έρχεται ως το επιστέγασμα των δράσεών του για τη διαχρονική υποστήριξη και ενίσχυση του yachting και την ανάδειξη της υπεροχής του στη διεθνή κοινότητα και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την τουριστική βιομηχανία.

Έπειτα από έξι άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις, το MEDYS έχει πλέον καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο charter show διεθνώς και μια από τις κορυφαίες επαγγελματικές εκθέσεις του είδους της. Και ενώ οι συνθήκες δεν επέτρεψαν φέτος την καθιερωμένη διεξαγωγή του στο φιλόξενο λιμάνι του Ναυπλίου, η παρουσία του παραμένει κυρίαρχη, αυτή τη φορά σε virtual εκδοχή, ενισχύοντας τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ ενός πλήθους αναγνωρισμένων yachting agencies που δραστηριοποιούνται στις ελληνικές θάλασσες με εκατοντάδες brokers από όλο τον κόσμο.

Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.mediterraneanyachtshow.gr, ένας εντυπωσιακός στόλος από δεκάδες motor yachts, sailing yachts και motor sailers “ζωντανεύει” στην οθόνη, παρουσιάζοντας την αφρόκρεμα των επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής που διατίθενται προς ναύλωση στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο. Η ψηφιακή συλλογή του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού ”παρατάσσεται” στην online προσομοίωση του λιμανιού του Ναυπλίου και προσφέρει, σε ένα διεθνές κοινό επισκεπτών, μια virtual ξενάγηση μέσα από video tours, φωτογραφικό υλικό καθώς και πληροφορίες για τη διασύνδεση με τους Central Agents.

Πιστός στο όραμά του για τη διάκριση του ελληνικού yachting μέσα σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διεθνές περιβάλλον ανταγωνισμού, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού -με την αγαστή συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων- ανανεώνει το ραντεβού του για το 7ο Mediterranean Yacht Show στο λιμάνι του Ναυπλίου από τις 22 έως τις 25 Απριλίου 2021.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn