Η Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας συμμετέχει στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου

0
46
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας συμμετέχει στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα προπύλαια την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου με τα εξής αιτήματα:

  • Μείωση των μαθητών ανά τμήμα, το πολύ στους 15 και ανάλογα με το μέγεθος της αίθουσας, έτσι ώστε να μπορούν να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.
  • Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών για την κάλυψη των ελλείψεων στα σχολεία, που προκύπτουν από τις αυξημένες ανάγκες της περιόδου.
  • Μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ με έξοδα και ευθύνη του κράτους. Άμεση παρέμβαση σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων σε εργαζόμενο στο σχολείο ή σε μαθητή.
  • Αύξηση του προσωπικού καθαριότητας με μόνιμη σχέση εργασίας, ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των σχολείων.
  • Δημιουργία σχολιατρικής υπηρεσίας που θα έχει την ευθύνη για τον έλεγχο λειτουργίας των σχολείων αλλά και τη διαχείριση των κρουσμάτων.

 

 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε.      

Η Ο.Λ.Μ.Ε έχει κηρύξει για την Πέμπτη 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας από 11:00 έως 14:00.  Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Κορινθίας κηρύσσει 3ωρη συμπληρωματική στάση  από 08:00 έως 11:00  πραγματοποιώντας  24ωρη Απεργία για τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο  συλλαλητήριο.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn