Σπείρα με ανήλικο διέπραξε 14 κλοπές στην Κόρινθο

0
72
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με εντάλματα του ανακριτή Πρωτοδικών Κορίνθου για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών τρεις Έλληνες -ένας από τους οποίους είναι ανήλικος- μέλη σπείρας που είχε διαπράξει δέκα διαρρήξεις και τρεις απόπειρες σε σπίτια και μία κλοπή πινακίδας κυκλοφορίας αυτοκινήτου.

Από τις 3 Δεκεμβρίου του 2019 ως τις 20 Μαρτίου φέτος, οι δράστες ηλικίας 37, 19 και 17 χρόνων με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά, λίρες, ένα κυνηγετικό όπλο και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 30.000 ευρώ. Ο 37χρονος και ο 19χρονος συνελήφθησαν στην Κόρινθο, ενώ ο ανήλικος εντοπίστηκε στον Ασπρόπυργο από του άνδρες του τοπικού τμήματος Ασφάλειας.

Οι 14 περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα της Ασφαλείας Κορίνθου, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν διέπραξαν και άλλες κλοπές. Στο μεταξύ, οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες σε βαθμό κακουργήματος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn