Ο Χ. Τσαούσης στηρίζει τις ακαδημίες μπάσκετ του ΚΑΟΚ

0
287
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ και ο Κος Χρήστος Τσαούσης δείχνουν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και στον αθλητισμό, προσφέροντας για μια ακόμη χρονιά τον  απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό στα τμήματα υποδομής του ΚΑΟΚ. Αυτό αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση του αθλητικού σωματείου:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ και τον επιχειρηματία κ. Χρήστο Τσαούση για την απρόσκοπτη βοήθεια και αρωγή του τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας και στο ευαίσθητο και νευραλγικό κομμάτι των Ακαδημιών μας.

Ο κ.Τσαούσης προσέφερε και για τη νέα αγωνιστική σαιζόν τον εξοπλισμό των Ακαδημιών, όλα εκείνα τα εφόδια δηλαδή που χρειάζονται οι Ακαδημίες μας ώστε να προσφέρουν στα 150 και πλέον παιδιά που τις απαρτίζουν, σωστή εκγύμναση και εκμάθηση.
Επιχειρηματίες σαν τον κ.Χρήστο Τσαούση κοσμούν τον τόπο μας, ενέργειες σαν και τις δικές του, ειδικά την φετινή δύσκολη για όλους σαιζόν, είναι αξιοσημείωτες με το δημόσιο «ευχαριστώ» να είναι από την πλευρά μας το ελάχιστο που μπορεί να αποδοθεί!
Ελπίζουμε να βρει μιμητές το παράδειγμά του αφού ο αθλητισμός στο τόπο μας και όχι μόνο ο ΚΑΟΚ έχουν ανάγκη από ανθρώπους που τον αγαπούν, από ανθρώπους που τον στηρίζουν».

Μετά Τιμής

Για το ΔΣ του ΚΑΟ Κορίνθου

Η Πρόεδρος

Ευαγγελία Παπαιωάννου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn