Ν. Σταυρέλης: Σε θλιβερή κατάσταση έχει περιέλθει ο χώρος του διυλιστηρίου και των υδατοδεξαμενών του Δήμου Κορινθίων

0
160
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προέβη σήμερα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Πνοή Δημιουργίας” κος Νίκος Σταυρέλης. Συγκεκριμένα αναφέρεται με άρθρο του στην θλιβερή κατάσταση που έχει περιέλθει ο χώρος του διυλιστηρίου και των υδατοδεξαμενών του Δήμου Κορινθίων στο πρώην πεδίο βολής, προειδοποιώντας για τον σοβαρό κίνδυνο για την υγεία των πολιτών.

 

 

«ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ -ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Με την υγεία και το περιβάλλον δεν παίζουμε.

Στην σημερινή μου αυτοψία στο Πεδίο Βολής

δυστυχώς διαπίστωσα ο χώρος που κάποτε εξυπηρετούσε το αμαξοστάσιο του Δήμου να έχει καταληφθεί από σκουπίδια,κλαδέματα και ογκώδη.Σε σημείο μάλιστα να μην υπάρχει ελεύθερος χώρος ούτε για πρόσβαση εντός αυτού.

Το χειρότερο όμως είναι ότι ακριβώς δίπλα (απόσταση 30 μέτρων) είναι οι υδατοδεξαμενές και το διυλιστήριο του Δήμου!!!!!!

Δυσοσμία έντονη.

Ποντίκια…….

Τι να πω.

Ποιου ήταν αυτή η φαεινή ιδέα;

Ο χώρος δεν είναι ούτε σκουπιδότοπος ούτε Πράσινο Σημείο.

Πέραν αυτών στον ίδιο εξωτερικό χώρο γίνεται ο καθαρισμός των σαρώθρων-σκούπες αυτοκινήτων του Δήμου με τα απόνερα να διαχέονται στο δρόμο.

Δήμαρχε μια απλή επίσκεψη στο χώρο θα σας πείσει για αμεσότατες ενέργειες αποκατάστασης του περιβάλλοντος και μη επανάληψη του φαινομένου. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στην υγεία των πολιτών.

Οι πληροφορίες μας είναι ότι αυτό συμβαίνει τους τελευταίους 2-3 μήνες.

Και φυσικά παρήλθε ένας χρόνος που κατ επανάληψη έχω επισημάνει την αναγκαιότητα πλειοδοτικού διαγωνισμού για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα και τους σπασμένους πλαστικούς κάδους που βρίσκονται μέσα στον ίδιο χώρο φύρδην-μίγδην, για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Οι μεταλλικοί κάδοι βέβαια είναι εξαφανισμένοι!!!!!

Κάντε κάτι πριν είναι αργά».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn