Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού στα Καρυώτικα Κορινθίας

0
116
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης είναι ένας Δήμος ο οποίος λόγω της μεγάλης του έκτασης ( 412 km2), διαθέτει ένα τεράστιο οδικό δίκτυο αποτελούμενο από επαρχιακές, δημοτικές, αγροτικές και δασικές οδούς. Η συντήρηση αυτού του δαιδαλώδους δικτύου με τα λιγοστά οικονομικά μέσα (περίπου 300.000 ευρώ), που έχει στην διάθεση της η εκάστοτε δημοτική αρχή είναι μια τρομερά δύσκολη αποστολή και ένα πολύ μεγάλο στοίχημα.

Βασική προτεραιότητα πρέπει να αποτελεί η αποκατάσταση του οδικού δικτύου εντός των οικισμών, βασική προϋπόθεση για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη των χωριών μας.

Κατά κοινή ομολογία η κεντρική οδική αρτηρία στα Καρυώτικα αποτελούσε έναν από τους πιο προβληματικούς άξονες εντός οικισμού σε ολόκληρο τον Δήμο μας.  Αξιοποιώντας χρηματοδοτικούς πόρους της προηγούμενης δημοτικής θητείας, έγκαιρα και αποτελεσματικά κινούμενοι στα όρια των οικονομικών μας δυνατοτήτων, παραδίδουμε ένα ολοκληρωμένο και τεχνικά άρτιο έργο μήκους 1700 μέτρων στη διάθεση της τοπικής κοινότητας. Ένα έργο το οποίο η τοπική κοινωνία διεκδικούσε και περίμενε χρόνια.

Αποδεικνύουμε για μία ακόμη φορά στο σύντομο χρονικό διάστημα της δημοτικής μας θητείας ότι με σωστό σχεδιασμό και αδιάκοπη προσπάθεια μπορούν να ολοκληρωθούν στον χρόνο που απαιτείται με απόλυτη επιτυχία απαραίτητα για τον τόπο μας έργα. Συνεχίζουμε με απόλυτη προσήλωση στον στόχο μας, γνωρίζοντας ότι η αποτελεσματικότητα αποτελεί για τον Δήμο μας το μοναδικό ζητούμενο αυτήν την εποχή.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn