Α.Ο.Ζευγολατιού Κανονιέρηδες: Επανεκκίνηση σε εντελώς νέες βάσεις και με μακρινούς στόχους.

0
195
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αποφάσισα φέτος να αναλάβω την προεδρία του Αθλητικού Ομίλου Ζευγολατιού, μετά από πολλά χρόνια χορηγός και ενεργός υποστηρικτής της ομάδας.

Ο λόγος που το έκανα είναι γιατί έχω στο μυαλό μου ένα σχέδιο επανεκκίνησης της ομάδας σε εντελώς νέες βάσεις και με μακρινούς στόχους.

Η νέα διοίκηση μαζί μου ξεκίνησε ήδη την υλοποίηση των νέων στόχων.

-Προσλάβαμε έναν αναγνωρισμένο προπονητή-δάσκαλο, τον Σταύρο Μπινιάρη, για να δουλέψει με τα νέα παιδιά του χωριού και να αναδείξει τα πραγματικά ταλέντα, δημιουργώντας ταυτόχρονα ικανό και αξιόμαχο σύνολο

-Προσλάβαμε ένα εξαιρετικό προπονητή συνεργάτη του κ.Μπινιάρη, τον Θέμη Τσιούτσιο με εξαιρετικό βιογραφικό και επιτυχίες για να ετοιμάσει την ομάδα και με φροντίδα και προσοχή στους αθλητές που προέρχονται από τις Ακαδημίες.

-Προμηθευτήκαμε σύγχρονα μέσα προπόνησης για να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά.

-Επιμείναμε μαζί με τον προπονητή στην δημιουργία μίας ομάδας με παίκτες από το Ζευγολατιό και την περιοχή, με έμφαση στους νέους. Με χαμηλό μπάτζετ και σωστές επιλογές επενδύουμε στα δικά μας παιδιά.

Αλλά δεν τελειώσαμε.

Πολύ σύντομα η διοίκηση θα ανακοινώσει και άλλες ισχυρές πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν ακόμα και στους πλέον κακόπιστους την αίσθηση ότι πολλά αλλάζουν φέτος στο Ζευγολατιό. Αν μπορέσουμε θα τα αλλάξουμε όλα.

Σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας, αλλά περισσότερο με το βλέμμα στο μέλλον κάνουμε ότι χρειάζεται για να γίνει η ομάδα μας, πρότυπο για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και την κοινωνία.

Κρινόμαστε παντού και κρινόμαστε για όλα.

Πρέπει να πετύχουμε σε όλα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ – Πρόεδρος ΑΟΖ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn