Λαϊκή Συσπείρωση Κορινθίων: Τα θέματα του Δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων δεν τεκμηριώνουν το χαρακτήρα του κατεπείγοντος

0
97
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Δημοτική Αρχή κάλεσε σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για σήμερα Δευτέρα 10/8. Τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη δεν τεκμηριώνουν το χαρακτήρα του κατεπείγοντος.

Η πρακτική της προκήρυξης έκτακτων δημοτικών συμβουλίων στην πράξη υπονομεύει την ουσιαστική συζήτηση και δεν μπορεί να γίνεται «λάστιχο». Είναι ανάλογη με την πρακτική της συνεδρίασης δια περιφοράς που ακολουθήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, την οποία η Δημοτική Αρχή επέμεινε να χρησιμοποιεί για σημαντικά θέματα που έπρεπε να πραγματοποιηθούν σε συνεδρίαση δια ζώσης ή με τηλεδιάσκεψη.

Προτείνουμε να πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τα θέματα που μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη και ζητάμε να μπει επιπλέον το θέμα της αντιπυρικής προστασίας συνολικά και των μέτρων που πρέπει άμεσα να παρθούν για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πυρκαγιά της 22ης Ιουλίου.

Το εξαιρετικά επείγον σήμερα είναι να γίνει συζήτηση γι αυτό το θέμα και ο Δήμος να πάρει μέτρα και να απαιτήσει τα απαραίτητα για την επούλωση των πληγών από την πυρκαγιά διεκδικώντας:

  • Την πλήρη αποζημίωση των πληγέντων αγροτοκτηνοτρόφων για την καταστροφή που υπέστησαν στις κτηνοτροφικές μονάδες, σε γεωργικές εκτάσεις (ελαιώνες, αμπέλια, ρετσίνια κ.α.), σε ζωικό κεφάλαιο, κατοικίες και άλλες υλικοτεχνικές υποδομές.
  • Την άμεση χορήγηση δωρεάν ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους, αφού κάηκαν βοσκήσιμες εκτάσεις.
  • Να εξαιρεθούν οι πληγέντες από την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, των τελών και λοιπών εισφορών στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, Ύδρευση κτλ)
  • Την άμεση καταγραφή των καμένων δασικών εκτάσεων και την άμεση κήρυξη τους ως αναδασωτέες, χωρίς καμία εξαίρεση.
  • Μέτρα ώστε άμεσα να γίνει σχεδιασμός των απαραίτητων δασοτεχνικών – αντιδιαβρωτικών – αντιπλημμυρικών έργων και την εξασφάλιση των αναγκαίων πιστώσεων.
  • Μέτρα για να μην επαναληφθούν τέτοιες καταστροφές

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn