Παμβοχαϊκός ανανεωτικός και… φεμινιστικός

0
215

Αέρας διοικητικής ανανέωσης (σε μεγάλο βαθμό), και μάλιστα με άρωμα γυναίκας, πνέει πλέον στον Παμβοχαϊκό. Η νέα Διοίκηση απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, αλλά και παλιά έμπειρα μέλη, με το θηλυκό γένος να κυριαρχεί, αρχής γενομένης από τη νέα πρόεδρο.

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αυτό διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

Πρόεδρος: Μιχαλοπούλου – Εικοσιδέκα Παναγιώτα /

Αντιπρόεδρος: Δαληβίγκας Παναγιώτης /

Γενικός Γραμματέας: Καλλίρη Δήμητρα /

Ειδικός Γραμματέας: Σπηλιώτη Ερατώ /

Ταμίας: Πρεδάρης Βασίλειος /

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κρεμασμένος Αθανάσιος /

Υπεύθυνος marketing: Σταμπεδάκης Ιωάννης /

Έφοροι υποδομών: Κοΐνη Ευγενία και Παπαδημητρίου Άνκα.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, η νέα Διοίκηση του Παμβοχαϊκού έχει θέσει ως προτεραιότητες τα παρακάτω:

– Να βοηθήσει με κάθε τρόπο στην προσπάθεια ώστε ο Παμβοχαϊκός να μπορέσει να συμμετέχει με μια αξιόμαχη ομάδα, στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ανδρών (Volleyball League) 2020-21.

– Να στηρίξει την Γυναικεία ομάδα στην προσπάθεια της να διακριθεί στην Β’ Εθνική κατηγορία, μετά την άνοδο που πέτυχε τη χρονιά που πέρασε.

– Να συμμετέχει σε όσο το δυνατό περισσότερες κατηγορίες πρωταθλημάτων (παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων, παμπαίδων, παίδων).

– Να προσελκύσει στο βόλεϊ, όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της ευρύτερης περιοχής και να συνεργαστεί στενά με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

– Να εξασφαλίσει τις απαραίτητες συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής για κάθε αθλητή και αθλήτρια, λαμβάνοντας κάθε απαραίτητο μέτρο πρόληψης της μετάδοσης του Covid19.

– Να συνεργαστεί με τον Δήμο, τους Κοινωνικούς και Πολιτιστικούς φορείς, όχι μόνο του Δήμου Βέλου – Βόχας, αλλά συνολικά της Κορινθίας. Να κάνει κοινές δράσεις και να αναπτύξει άριστες σχέσεις με τα άλλα σωματεία του Νομού.

– Να καταστεί οικονομικά ισχυρή, προσεγγίζοντας τους ντόπιους επαγγελματίες και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και συνέπειας.

– Να επικοινωνήσει τις δράσεις της σε όλο τον Νομό.

– Να επαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο, ώστε να στηρίξει έμπρακτα όλα τα τμήματα του Παμβοχαϊκού.

Κλείνοντας, η νέα Διοίκηση εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον απερχόμενο Πρόεδρο Ευάγγελο Μπάρτζη «…για το έργο του και την προσφορά του στον Σύλλογο» και καλεί κάθε κάτοικο της περιοχής να στηρίξει την προσπάθεια του Παμβοχαϊκού. «Οι συνθήκες δεν είναι εύκολες και όλες οι παραπάνω προτεραιότητες είναι ξεχωριστές προκλήσεις. Όμως υπάρχει όραμα, σχέδιο και όρεξη για δουλειά!», καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή: Vrachati.gr