Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ζευγολατιού καταγγέλλει Δημοσιογράφο Τοπικού Μέσου!

0
131
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον δημοσιογράφου τοπικής Κορινθιακής εφημερίδας, προχώρησε ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ζευγολατιού Γιάννης Παπαδημητρίου.

«Τον τελευταίο καιρό οι πολίτες διαβάζουν και ακούν, έναν οχετό λάσπης απέναντι μου, που συνοδεύεται από ψεύδη, χυδαιότητες και φαυλότητα.
Στην μικρή μας κοινωνία τα πρόσωπα είναι όλα γνωστά, όπως γνωστές είναι οι ιστορίες και οι συμπεριφορές τους. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας.
Οι πολίτες του Ζευγολατιού πριν απο ένα χρόνο με ποσοστό που προσέγγισε το 50%, μου ανέθεσαν την προεδρία του χωριού μας, εκτιμώντας την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μου πορεία, ελπίζοντας και πιστεύοντας ότι θα δουλέψω για να έρθουν καλύτερες ημέρες στο μεγαλύτερο χωριό του δήμου Βέλου-Βόχας, που χρόνια τώρα έχει αφεθεί στην μοίρα του.

Οι συγχωριανοί μου και το έργο μου είναι οι μόνοι αδέκαστοι κριτές μου
Σεβόμενος τους Ζευγολατιώτες και την εμπιστοσύνη που διαρκώς μου δείχνουν, για μία και μοναδική φορά, θα απαντήσω για τον αυτόκλητο εν πολλαίς αμαρτίες….τοπικό “εισαγγελέα” …που με κάθε τρόπο, προσπαθεί να κάμψει την στάση και τις αρχές μου.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ή Ταλαράς όπως σας αρέσει να με αποκαλείται, δεν ενέδωσε και δεν θα ενδώσει ποτέ, σε εκβιασμούς και πιέσεις.
Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και για το πως ξεκίνησε αυτή η λασπολογία από κάποιον “δημοσιογράφο”, αναφέρω μόνο τα στοιχεία.
Οταν ξεκίνησα την προεδρία μου στην κοινότητα Ζευγολατιού με συνάντησε αυτός ο κύριος και μου ζήτησε λεφτά για να γράψει πέντε λόγια στην εφημερίδα του.
Μου ζήτησε 20 € για την δεύτερη και τρίτη σελίδα και 50 € για να με γράψει πρωτοσέλιδο
Εγώ αρνήθηκα και του είπα ότι δεν διαθέτω λεφτά για εφημερίδες και για διαφημίσεις. Αυτός συνέχισε να με πιέζει και να μου ζητάει λεφτά ενώ εγώ πάντα του αρνιόμουν.
Στα επόμενα φύλλα της εφημερίδας του, όπως με είχε προειδοποιήσει για να με εκβιάσει έγραψε ότι εγώ ραντίζω τις πλατείες με δηλητήριο.
Αναγκάσστηκα να του στείλω εξώδικο και αφού δεν ζήτησε συγγνώμη του έκανα όπως όφειλα στην αξιοπρέπεια μου μήνυση.
Θεώρησε ότι με τέτοια ψευδή και χυδαία δημοσιεύματα και ψιθύρους θα ανάγκαζε τον υποψήφιο δήμαρχο που όλοι γνωρίζουν την συγγενική μου σχέση, να φοβηθεί γιατί με στόμφο έλεγε ότι θα του κάνει πολιτική ζημιά.
Ούτε όμως ο υποψήφιος δήμαρχος φοβήθηκε, ούτε εγώ υπέκυψα στους εκβιασμούς του.
Συνέχισε ακάθεκτος τους εκβιασμούς του, ανακαλύπτοντας με τον γνωστό μοναδικό του τρόπο νέα σενάρια, που επινοεί η φαντασία του λέγοντας είπε οτι εγώ στέλνω μπράβους να τον εκβιάσουν και να τον τρομάξουν.
Για όλα τα παραπάνω ο εν λόγω αυτοαποκαλούμενος …”δημοσιογράφος” θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη.
Δεν θα είναι βέβαια η πρώτη φορά.
Οι Ζευγολιώτες μου έχουν αναθέσει ένα σοβαρό έργο που αφορά την ποιότητα ζωής τους και των παιδιών μας και πλέον δεν θα σπαταλήσω ούτε ένα λεπτό χρόνου για αυτόν !

Τον λόγο τώρα έχει μόνο η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Πρόεδρος Ζευγολατιού

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn