Α.Λ.Α.Κ. 5ο Rally Regularity Κορίνθου την Κυριακή 6 Σεπτέμβρη

0
137
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Κάθε Σεπτέμβριο στην Κόρινθο…

Πιστοί από το 2016 στο ραντεβού μας, οι “κλασσικοί” θα συναντηθούμε για τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Regularity, το 5ο Rally Regularity Κορίνθου που θα γίνει την Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 2020.

Οργανωτής η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας με την αρωγή του Triskelion και την στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΚΕ.Π.Α.Π.) του Δήμου Κορινθίων

Το Rally Regularity Κορίνθου αποτελεί την συνέχεια του RR Σικυωνιών όπου συγκεντρώνει σταθερά φίλους και συμμετοχές τα 5 τελευταία χρόνια. Φέτος οι διαδρομές που έχουν επιλεγεί είναι κυρίως στην Ανατολική Κορινθία. Με 7 Δοκιμασίες ακριβείας, 14 μετρήσεις και απαιτήσεις στην πλοήγηση που θα δώσει την ευκαιρία σε κάθε πλήρωμα να διακριθεί.

Ονόματα όπως Αλμυρή, Ρυτό, Σοφικό, Φανερωμένη και Αγγελόκαστρο μεταξύ των προσεκτικά επιλεγμένων Ειδικών Δοκιμασιών, πάντα με καλό οδόστρωμα και σεβασμό για το κλασσικό όχημα και τον κάτοχο του.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, στο mail : info@alak.gr ή στο Fax 2741072998 .

Για περισσότερος πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Α.Λ.Α. Κορινθίας,www.alak.gr και στο τηλέφωνο 6947814171 Σωτηρόπουλος Γιώργος .

Σας περιμένουμε όλους στο καθιερωμένο μας φθινοπωρινό ραντεβού, το 5ο Regularity Rally Κορίνθου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn