Τα Global Arts Studios και οι εκδόσεις POLARIS παρουσίασαν το βιβλίο «Λουκιανού, Αληθινή Ιστορία»

0
24
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τα Global Arts Studios και οι εκδόσεις POLARIS παρουσίασαν την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 στον προαύλιο χώρο της Σχολής και για πρώτη φορά το βιβλίο του «Λουκιανού, Αληθινή Ιστορία» που εκδόθηκε πρόσφατα από τις Εκδόσεις POLARIS σε μετάφραση και απόδοση της συγγραφέα Μαρίας Παπανικολάου και εικονογράφηση του ζωγράφου Ηλία Κασσελά.

Την παρουσίαση του βιβλίου ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ έκανε η εξαιρετική φιλόλογος και ακούραστη Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, κα Αντιγόνη Βογιατζή – Ζακούρα που είχε μελετήσει το βιβλίο σε βάθος και έδωσε ψυχή στην ανάλυσή της, εντοπίζοντας με γνώση και εμπειρία τα νοήματα του κειμένου και προβάλλοντας τα στο κοινό.

Ο διευθυντής των Global Arts Studios Σωκράτης Λαμπρόπουλος μίλησε για το ζωγραφικό – εικονογραφικό μέρος του βιβλίου και την εξαιρετικά πρωτότυπη και ξεχωριστή προσέγγιση του ζωγράφου Ηλία Κασσελά, με διεισδυτικό τρόπο και με τη ματιά του εικαστικού.

Η ηθοποιός Ελένη Πετροπούλου διάβασε με μοναδικό τρόπο αποσπάσματα από το έργο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο εκδότης Γιώργος Ζαρρής (Εκδόσεις POLARIS) και το γνωστό βιβλιοπωλείο της Κορίνθου ΚΟΥΚΙΔΑ.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με βάση και τους περιορισμούς της πανδημίας σε μια ζεστή και όμορφη βραδιά στον κήπο των Global Arts Studios. Την εκδήλωση τίμησαν σημαντικοί φορείς της πόλης της Κορίνθου.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn