Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας ”Κανταρέ” με την συμμετοχή του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρχ.Κορίνθου

0
83

Tο ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΩΡΑ 9:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός  καθαρισμός στην κοντινή στην Αρχαία Κόρινθο παραλία  ΚΑΝΤΑΡΕ  στο πλαίσιο ένταξης του καθαρισμού 3 ακτών της Κορίνθου στο εθελοντικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ  “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” που γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων. Σημείο συνάντησης ΤΑΒΕΡΝΑ “ΤΑ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ” (3ο χλμ ΠΕΟ Κορίνθου -Πατρών).

 Ο δήμος παρέχει στους συμμετέχοντες τα απαραίτητα μέσα (γάντια, σακούλες, αντισηπτικά, μάσκες) και φροντίζει για την τήρηση των μέτρων προστασίας (αποστάσεις κ.λ.π) λόγω της πανδημίας.

Ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Αρχαίας Κορίνθου θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη δράση ενισχύει το εθελοντικό πνεύμα, τη συνεργασία και κυρίως το σεβασμό για τις θάλασσες και τις ακτές που καθημερινά κολυμπάμε με τα παιδιά μας αλλά και εν γένει την αγάπη για το περιβάλλον.  Σημαντικό παράδειγμα για μικρούς και μεγάλους.

Ραντεβού λοιπόν  το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 9 το πρωί στην Ταβέρνα “ΤΑ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙΑ” στο Κανταρε!!! 

 Γιατί όλοι μαζί μπορούμε… καλύτερα!!!

Το Δ. Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Αρχαίας Κορίνθου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here