Νίκος Σταυρέλης: Αξίζει καλύτερης τύχης η παραλία Ιερατικής!

0
351
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Βρισκόμαστε σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού και οι ανάσες δροσιάς στις παραλίες της πόλης είναι πλέον απαραίτητες. Η εικόνα  όμως αρκετών από αυτές είναι από άσχημη έως επικίνδυνη!

Οι κάτοικοι του κέντρου της Κορίνθου για πολλά χρόνια είχαν σαν πρώτη επιλογή την παραλία δίπλα στην πρώην Ιερατική Σχολή, σημερινή Π.Ε. Πελοποννήσου. Φαίνεται όμως ότι η εικόνα της σήμερα αποτρέπει τους λουόμενους να την επισκεφτούν. Αυτό καυτηριάζει με σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης ”Πνοή Δημιουργίας” Νίκος Σταυρέλης, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες!

«Η μόνη παραλία που έχει απομείνει στους παλιούς κατοίκους του κέντρου της Κορίνθου είναι εδώ και πολλά χρόνια η παραλία της Ιερατικής , όπως την ονομάζουμε οι Κορίνθιοι, μετά το μπάζωμα στο Μαϊάμι ή τον Άγιο Νικόλαο.
Μην μπερδευόμαστε με τα Καλάμια.Κόρινθος δεν είναι μόνο τα Καλάμια.
Δεν περιποιεί τιμή στη Δημοτική Αρχή η σημερινή εμφάνιση. Ήδη μπαίνουμε στη δεύτερη βδομάδα του Ιουλίου, στην καρδιά του καλοκαιριού και η παραλία της Ιερατικής περιμένει υπομονετικά, μαζί με τους Κορίνθιους, την ανάπλασή της , με καθαρισμό και βελτιώσεις στην πρόσβαση με τους ξύλινους διαδρόμους, αλλά και άλλα πολλά.
Δε συνηθίζω να μπαίνω σε εξειδικευμένα θέματα καθημερινότητας. Αξίζει το κόπο όμως κύριε Δήμαρχε να παρέμβετε άμεσα για τον εξωραϊσμό».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn