Μ. Δόντης: Τα χόρτα και οι θάμνοι πνίγουν το «Κοκκώσι»

0
206
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο υγρότοπος Κοκκωσίου αποτελεί ένα φυσικό υδάτινο σώμα σπάνιας ομορφιάς, αλλά και ξεχωριστής σημασίας για το οικοσύστημα της περιοχής, καθώς είναι ο μοναδικός πλέον υγρότοπος  της Ανατολικής Κορινθίας. Συνδέεται με τη θάλασσα της Αλμυρής και δημιουργείται από την εκροή των υφάλμυρων υδάτων που πηγάζουν από τον παρακείμενο λόφο. Η παραλία στις εκβολές του καλύπτεται από βότσαλο και έχει βαθιά,  κρύα και πεντακάθαρα νερά.

Ωστόσο με σημερινή ανάρτηση-καταγγελία του Δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Δόντη, η συγκεκριμένη περιοχή έχει καταστεί μη προσβάσιμη εξαιτίας θάμνων και χορταριών που εμποδίζουν τους λουόμενους να την επισκεφτούν. Διαβάστε αναλυτικά:

«Κοκκώσι περιοχή υψηλού φυσικού κάλλους ο μοναδικός υδροβιότοπος μας 40 περίπου στρεμμάτων που ανήκει στο δημόσιο θάμνοι και χόρτα αποτρέπουν στους λουόμενους την πρόσβαση στη θάλασσα το διαμάντι της περιοχής μας με νερά τρεχούμενα λίμνες θάλασσα πεντακάθαρη .η μόνη μας λύση η ίδια η φύση που μας μας έδωσε προίκα αυτό το υπέροχο τοπίο πως θα πάμε στην ήπια ανάπτυξη στο δώρο των θεών όταν τα χόρτα και οι θάμνοι μας πνίγουν . Το ίδιο χαλί και στην είσοδο των Λουτρών Ωραίας Ελένης μας, εύχομαι καλό καλοκαίρι με τον Δήμο Κορινθίων απόντα!!»

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn