Βασίλης Mike Δεληστάθης: Ο αντισυμβατικός γλύπτης που ζει και εργάζεται στον τόπο των παιδικών του χρόνων, το Κιάτο και τα Μποζικά (photos-video)

0
4791
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Βασίλης Mike Δεληστάθης γεννήθηκε στο Κιάτο Κορινθίας και από μικρός ζωγράφιζε τα ξυλόγλυπτα που έφτιαχνε ο πατέρας του. Σπούδασε ηλεκτρονικός αλλά η καλλιτεχνική του ψυχή τον οδήγησε σε άλλους δρόμους.

Κομβικό σημείο στη ζωή του υπήρξε μία έκθεση του διεθνούς φήμης Έλληνα γλύπτη Τάκη στην Ν. Υόρκη, η οποία τού πυροδότησε την έμπνευση για δημιουργία. Από τότε αρχίζει μια ξέφρενη πορεία ανάμεσα σε πεταμένα σίδερα και λαμαρίνες, ανάμεσα σε πέτρες και ξύλα. Συλλέγει από παλιατζίδικα και μάντρες αυτοκινήτων ότι για άλλους είναι άχρηστο – από ελατήρια και βίδες, μέχρι λάμες και ρουλεμάν.

Στα χέρια του Μάικ Δεληστάθη αυτή η άχρηστη σιδερόμαζα μετατρέπεται σε έργα τέχνης και αποκτά “ψυχή”.

Ο Μάικ Δεληστάθης έκανε τα πρώτα του βήματα ως γλύπτης στην Ολλανδία όπου εργάστηκε στα ναυπηγεία. Όταν το καμπανάκι σήμαινε το τέλος της δουλειάς και οι εργάτες αποχωρούσαν, εκείνος έμενε πίσω και μάζευε ό,τι άχρηστο ήταν για πέταμα. Με δημιουργική φαντασία έδινε σε άχρηστα αντικείμενα πνοή ζωής μετατρέποντας την ύλη σε άυλη ψυχή. Η τέχνη του αναγνωρίστηκε γρήγορα και έργα του βρήκαν θέση σε πολλά σπίτια και μαγαζιά του εξωτερικού.

Με βάση πάντα το μέταλλο, παντρεύει φαινομενικά αταίριαστα υλικά, όπως το ξύλο και το κρύσταλλο. Ταυτόχρονα συνδυάζει με απόλυτη αρμονία γλυπτική και ζωγραφική. Πηγές έμπνευσης του αποτελούν η φύση, η θάλασσα, το μέταλλο, το ξύλο, τα δύο του παιδιά, οι γυναίκες.

Αν και αυτοδίδακτος ο Μάικ Δεληστάθης είναι επάξια μέλος του Καλλιτεχνικού Επιμελητηρίου. Είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που δεν ησυχάζουν ποτέ. Συνεχίζει μέχρι σήμερα να δημιουργεί μοναδικά έργα αναζητώντας διαρκώς νέους δρόμους στην τέχνη του.

 Από το 2008 ο αντισυμβατικός αυτός γλύπτης ζει και εργάζεται στον τόπο των παιδικών του χρόνων, το Κιάτο και τα Μποζικά όπου διατηρεί μαζί με την γυναίκα του Ζέτα παραδοσιακή ταβέρνα.

πηγή: Greek-CrossRoads

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn