Οι Αρχαιολογικοί χώροι Αρχ.Κορίνθου & Νεμέας στις σελίδες της Βρετανικής Vogue

0
118
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
https://downmagaz.net

Το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού περιλαμβάνει φωτογράφιση συλλογής ρούχων διάσημων σχεδιαστών με πρωταγωνίστρια το μοντέλο Kaia Gerber (κόρη του top model Cindy Crawford). Λίγο πριν την καραντίνα βρέθηκαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους Αρχαιολογικούς χώρους της Αρχαίας Κορίνθου και  Νεμέας, που είχαν επιλεγεί για την φωτογράφιση.

Το concept αφορούσε στην σύγχρονη Αφροδίτη και η Kaia ήταν η πιο ωραία επιλογή για αυτό, σύμφωνα με τον διευθυντή του περιοδικού Edward Enninful. Φοράει μαύρα ρούχα από διάσημους σχεδιαστές και οίκους όπως ο Alexander McQueen και ποζάρει κάτω από τον ελληνικό ήλιο!

 

https://downmagaz.net
https://downmagaz.net

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Kaia Gerber χαρακτηρίζει την φωτογράφηση στον αρχαίο ναό μια απίστευτη εμπειρία και ευχαριστεί τον Δία για τη φιλοξενία: «Φωτογραφήθηκα για το τεύχος Ιουνίου της βρετανικής Vogue και ήταν μία απίστευτη εμπειρία η φωτογράφηση στον αρχαίο ναό των Ολύμπιων, θα την αναπολώ πάντα. Ευχαριστώ όλους εκείνους που έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο διασκεδαστικό και… ευχαριστώ Δία που μας δέχθηκες στο όμορφο σπίτι σου».

https://downmagaz.net
https://downmagaz.net

photograther: https://www.alasdairmclellan.com/

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn