Λήψη άμεσων μέτρων στήριξης αμπελουργών και οινοποιών

0
58
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, κ. Γιώργος Ψυχογιός, κατάθεσε στο Κοινοβούλιο ως Αναφορά το έγγραφο του Δήμου Νεμέας, του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας, του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας και του Αγροτικού Συλλόγου Νεμέας, σχετικά με την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων στήριξης των αμπελουργών και των οινοποιών.

Με δεδομένο ότι η αμπελοοινική ζώνη Νεμέας είναι η μεγαλύτερη στη χώρα, οι συνέπειες της πανδημίας, έχουν ως αποτέλεσμα, οι αμπελουργοί να μην έχουν πληρωθεί από τα οινοποιεία για την παραγωγή του 2019, τα οινοποιεία να έχουν γεμάτες δεξαμενές και οι παραγωγοί σε λίγο καιρό να μην μπορούν να καλλιεργήσουν και να διαθέσουν το νέο προϊόν τους.

Από την άλλη οι εξαγωγές έχουν μηδενιστεί, η εγχώρια κίνηση έχει πέσει πάνω από το 70%, με κλειστά εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία κλπ.

Η ανάγκη χρηματοδότησης των αμπελουργών και των οινοποιείων, είναι άμεση και επιτακτική.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο, με το οποίο ζητούν: α) παροχή δανείου για την αντιμετώπιση των αναγκών τους που θα καταβληθεί άμεσα και θα εξοφληθεί σε βάθος πενταετίας με χαμηλό επιτόκιο και β) την ενεργοποίηση της διαδικασίας της απόσταξης σε αξιοπρεπή τιμή, όπως και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, την παροχή χρηματοδότησης για την εξόφληση των παραγωγών και μείωση του ΦΠΑ στο κρασί στο 13%

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα, 3 Ιουνίου 2020

Ο ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn