Μπορεί να μεταδοθεί ο κορωνοϊός μέσω του πόσιμου νερού;

0
44
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 

Ο ιός δεν έχει ανιχνευθεί στο πόσιμο νερό. Οι κλασικές μέθοδοι φιλτραρίσματος και απολύμανσης των υδάτων που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στα συστήματα ύδρευσης είναι επαρκή για να απομακρύνουν ή να απενεργοποιήσουν τον ιό. Σε ερώτηση αν το νερό της βρύσης έχει χαρακτηριστεί ως μη πόσιμο πόσο ασφαλές είναι να πλένουμε τα χέρια μας με αυτό; Η απάντηση είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις το πλύσιμο των χεριών με αυτό το νερό και σαπούνι κρίνεται ασφαλές. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο νερό και σαπούνι πρέπει να χρησιμοποιούμε αντισηπτικό διάλυμα με περιεκτικότητα αιθανόλης τουλάχιστον 60%.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει δηλώσει ότι, «η παρουσία του ιού COVID-19 δεν έχει ανιχνευθεί στην παροχή πόσιμου νερού και με βάση τα τρέχοντα στοιχεία ο κίνδυνος παροχής νερού είναι χαμηλός.» Επιπλέον, σύμφωνα με το CDC η νόσος COVID-19 θεωρείται κυρίως ότι εξαπλώνεται ανάμεσα σε άτομα που βρίσκονται σε στενή επαφή μεταξύ τους και όχι από την κατανάλωση νερού.

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται σε πρόσφατες οδηγίες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και του Γραφείου Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA) των ΗΠΑ, σχετικά με το πόσιμο νερό, όπως τα συνοψίζουν ο καθηγητής του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Θωμαϊδης, σε συνεργασία με τους Ιωάννη Ντάναση, Μαρία Γαβριατοπούλου και Θάνο Δημόπουλο (πρύτανη ΕΚΠΑ).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn