Γ.Στριμενοπούλου: Τα έργα που αφορούν την πόλη μας, αποφασίζονται από εμάς που ζούμε, αναπνέουμε και την πονάμε

0
133
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε έντονη κινητικότητα σε ένα θέμα που είχε παραμείνει σε αδράνεια για αρκετά χρόνια και αφορά στην κατασκευή νέου Διοικητηρίου της Π.Ε. Κορινθίας. Όλα ξεκίνησαν ύστερα από την πρόθεση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την εξεύρεση νέου χώρου που θα φιλοξενήσει τις υπηρεσίες της Π.Ε. Κορινθίας σε νέο κτίριο με υποδομές που θα εξυπηρετούν τους πολίτες. Μάλιστα ανατέθηκε στους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Χ.Βυτινιώτη και Α.Κόρκα η αναζήτηση ενός τέτοιου χώρου.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προτάθηκαν δυο λύσεις ως επικρατέστερες, αυτή του πρώην Στρατοπέδου Καλογερογιάννη (6ο Σύνταγμα πεζικού), καθώς οι πρώην εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ στο Λέχαιο Κορινθίας.

Ωστόσο με σημερινές του δηλώσεις ο κύριος Βυτινιώτης εμφάνισε τον χώρο του πρώην Στρατοπέδου Τζαναβάρα στην  Ποσειδωνία, σαν τον ενδεδειγμένο για την κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει το νέο Διοικητήριο της Π.Ε. Κορινθίας.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Δημοτικής Συμβούλου Γεωργίας Στριμενοπούλου, που με ανάρτησή της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την αντίθεσή της.

Δείτε αναλυτικά:

Ποσειδωνία….

Μια άκρως εκμεταλλεύσιμη τουριστικά περιοχή που η κυβέρνηση αποφάσισε να την «αξιοποιήσει», χωρίς να ερωτηθεί και να προτείνει, ο Κορινθιακός λαός.
Και φυσικά όποιος δεν αντιδρά είναι δεκανίκι αυτής της κυβερνητικής απόφασης που άγνωστο τι συμφέροντα μπορεί να εξυπηρετεί.
Και για αυτή την ιερή και πανέμορφη περιοχή σχεδιάζονται, ερήμην του Δήμου, «αναπτυξιακά σχέδια» που μόνο τον τόπο δεν εξυπηρετούν!
Δομές… αποσυμφόρηση της πόλης…σωστή τουριστική εκμετάλλευση… ανάπτυξη!
Και αυτό όταν υπάρχουν χώροι που παραχωρήθηκαν προσωρινά για φιλοξενία μεταναστών που κινδυνεύουν να γίνουν «μόνιμη κατοικία» αντί να παραδοθούν για εκμετάλλευση στην Κορινθιακή κοινωνία, για να μην βάζουμε «χέρι» σε χώρους που άλλα πρέπει να γίνουν και άλλα σχεδιάζουν να κάνουν.
Η όποια ΜΗ αντίδραση της δημοτικής αρχής σε αυτή την αυθαίρετη παρέμβαση θα μας βρει απέναντι της τόσο εμάς ως αντιπολιτευόμενη αρχή, αλλά και την τοπική κοινωνία.
Η απόφαση για το όποιο έργο στην Πόλη μας αφορά εμάς και αποφασίζεται από εμάς που ζούμε, αναπνέουμε και την πονάμε και όχι στα στεγνά περιφερειακά και υπουργικά γραφεία που μόνο ως γεωγραφικό προσδιορισμό μπορεί να την γνωρίζουν!

Γεωργία Στριμενοπούλου

Δημοτική Σύμβουλος Δ.Κορινθίων

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn