Μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ. για τους πληγέντες από την καταιγίδα ‘’ΓΗΡΥΟΝΗΣ’’

0
42

Αξιότιμοι καταναλωτές Ανατολικών Οικισμών Αγ. Θεοδώρων,

    Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ. τις επόμενες ημέρες θα αποστείλει τους λογαριασμούς νερού (3ο Τετράμηνο του 2019) στην ευρύτερη περιοχή των Αγ. Θεοδώρων.

    Ως γνωστόν οι περιοχές των Ανατολικών Οικισμών περιοχές  επλήγησαν σοβαρά από την καταιγίδα ‘’ΓΗΡΥΟΝΗΣ’’ και υπήρξαν καταστροφές στα υδρευτικά δίκτυα με αποτέλεσμα να αποξηλωθούν  τα υδρόμετρα καταναλωτών αλλά και να υποστούν μεγάλες ζημιές από λάσπες, πλημμύρες κλπ.

Η Επιχείρηση με την υπ’ αριθμ. 43/4/2020 Απόφαση του Δ.Σ απεφάσισε, ως ένα μέτρο ελάφρυνσης των εν λόγω καταναλωτών, ο λογαριασμός νερού του 3ου τετραμήνου του 2019 να υπολογισθεί μηδενικός. Ασχέτως λοιπόν, αν οι λογαριασμοί που θα σας αποσταλούν αναγράφουν οποιαδήποτε κατανάλωση, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΝ.

Για την πιστοποίηση από την Επιχείρηση των πραγματικά πληγέντων,παρακαλούνται οι ανωτέρω καταναλωτές να ενημερώσουν:

αναφέροντας την λέξη ‘’ΓΗΡΥΟΝΗΣ’’, το όνοματεπώνυμο, τον Κωδικό διαδρομής (χχχ-χχχχ-χχχ), την περιοχή της οικίας τους, κινητό τηλέφωνο και αν υπάρχει το email τους. Κατόπιν η Επιχείρηση θα προβεί σε έλεγχο-πιστοποίηση των πραγματικά πληγέντων καταναλωτών.

 ΔΕΥΑ Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων